5-10 cm kar var kurtköyde
Printable View
sabah kalktım birşey yoktu dışarı bi çıktım tipi şeklinde yağıyor ve hala devam ediyor.. (ümraniye)
Kabataşda ince ince yağıyor.
Bugünde adapazarına gitmem gerekiyordu artık haftaya kalıcak.
Sabah lapa lapa yağıyordu şimdi güneş çıktı... Karlar erimeye başlar birazdan... :(:( (Kartal)
İstanbul'dan çıktım. Körfez'den Bursaya gecicem. Kar Körfez'e doğru hızlanıyor. Yola çıkacaklara duyurulur. Yalova Supergelik nasıldır bilmiyorum. :)
istanbul park civarinda cok guzel yagiyor aykut106 ile bol bol dönup foto cktik böle devam ederse awd lere bayram olur
Beylikdüzü güneşli ,,, mecidiyekoye kadarki kısım nasıl suan?
Bakırköyde günlük güneşlik valla
Kar yok
Nasıl iş anlamadım
Karşıda kar var denilmiş
30 dk mesafede iki ayrı mevsim :)
Dün akşam Bursadan dönerken Eskihisarda hafif yağmaya başladı. E-5 yavaş akıodu TEM e kaçıım dedim. Gişelere gelirken tipi başladı yerler ıslaktı sonra bir anda yol yok oldu. Kar duvarının içine girdim. Yolu göremiyorum yerler bembeyaz. Çizgi yok Ön camdan bişey göremiyorum bariyere göre yolu devam ettim. Temde pert. Sabancı Universitesine kadar yol felaketti oradan sonra istanbul tertemizdi. Ama bir anda kar duvarına girmek korkutucuydu.
kemerburgaz tarafında kar durumu nedir bilen var mı?
Bakırköy sabah lapa lapaydı taxime gelene kdr sürdü sonra durdu :D
kozyatagı göztepe tarafları çoştu an itibari ile
Şilede ortam sakin :)
ümraniyede güzel yağıyor
Kartalda tekrardan başladı, şiddetli bir şekilde. yarım saat öncesine kadar nerdeyse güneş açıyordu yaa :)
hadimkoy ince ince yagiyor
su an bakırköyde yagıyorr lapa lapa degıl ama serı:)
Hadimkoy iyi gidiyor :) su an arabam kar tuttu