Fena yagmur+fırına geliyor..Kartal pendik bölgesi sapsarı oldu hava şimşekler çakıyor.. Araçsız çıkacaklar dikkat..
Printable View
Fena yagmur+fırına geliyor..Kartal pendik bölgesi sapsarı oldu hava şimşekler çakıyor.. Araçsız çıkacaklar dikkat..
Ben cumartesi hazırlığımı yaptım şimdi onlar düşünsün :D
http://u1311.hizliresim.com/1h/v/uxuvd.jpg
Büyükçekmecede mimarobada çok şiddetli yağmur vardı, 15 dakikadır sakin.
Böyle yağmur yağdığında en son, bjk - gs maçı iptal olmuştu onu hatırladım direk :)
ümraniyede şakır şakır yağıyor iyi oldu araba temizlendi :)
Yagmur yağması sorun değil trafik ne olacak şimdi kara kara onu düşünüyorum :(
Slm yerimi bilemedim ama kış lastiği diğer araçlarımda 4 adet alıyordum.Sadece şehir içi kullanılacak araca 2 adet öne alsam yeterli olurmu yoksa yine 4 mü alayım? Araç 2001 lupo ufacık birşey:D
Askere gitmeden inşallah yağarda son bi eğlenirim
Gecen kışı Erzurum'da sadece önlere iki tane kışlık lastik takarak geçirdirdim inanılmaz zevkliydi :) Şaka bir yana iki tane lastik masrafından kaçarken daha büyük masraflarla karşılaşabilirsiniz. Eğer iki lastik takmakta ısrarcı olursanız da ani frenlerde ve yokuş aşağı inişlerde dikkatli olun derim.
maltepede de acaip yağdı aksilik hiç yapmam montu bagaja koycağım tuttu bende bekledim arabada bi 10 dk mahsur kaldım hahaha :D
Mecidiyeköy 15 dakka önce resmen bardaktan boşanırcasına yağıyordu suanda yağıyor ama fazla etkili değil.
ahanda kar yagdı dedim ama deyilmiş
Ataşehir tarafında kar yağıyor diyorlar var mı aslı ?
istanbula kar düşüyor o nun serinliği çöktü burayada... yagmurdan sonra sert bi düşüş var derecede..
Hafta sonu istanbul 12-13 derece gunesli gosterio ama kar yagicak diyenler war bunun hangisi dogru :D