Formula göbek çok gzl orası şampiyonlar ligi gibi herkes orda
Printable View
Formula göbek çok gzl orası şampiyonlar ligi gibi herkes orda
istanbulparkta durum nedir maltepeden çıkıp gelicem :)
Istanbulpark civarında olanlar fotoğraf atabilir mi buraya meraktan öleceğiz :) bende çıkıp gelebilirim belki
yalnız halen gülme geliyor bana :D ,-16 sınırları o kadar değişik ki avrupaya vermiş yeşiköyü atlamış anadoluya serpmiş D: bence kuru soğuğu avrupa yakası yiyecek.. yağış ise gece çıktısına göre 0.3 mm artmış.. yarın çok şey gebe öğlen 3'e kadar her şey olabilir.Aynen dediğin gibi soğuk şakaya alınabilecek kadar değil.. Ankarada perşembeye dikkat etsin gündüz -10 gece -22 lerde
Yarın anadolu yakasının bazı yerleri daha doğrusu rakım 0'a yakın olan yeler karla karışık yağmur,yağmur alabilir.Bu esnada bulut oluşumları görsel olarak ilk defa göreceğiz açılarda olabilir.Yarın her 2 yakada birbirine özel durumlar yaşayacaklar.
bAyrampaşada durum ne olur ?
Ve yatmadan önce son not :Bursanın kuzeyine uyarı gelebilir.Gökgürültülü kar oranı %30 o bölge için.Balıkesir ve bursanın kuzeyi arasındaki bölge kopabilir.Çanakkale sınırınada kadar kar taneleri gelebilir.ve sistem 3 saat daha uzayabilir..
Suan istanbul park akfirata doğru çıkışhttp://i1106.photobucket.com/albums/...psht3g4snt.jpg
Harikaymiş oralar :) yazlık lastik var ama gelsem mi bilemiyorum :)
yazlık lastik çok yorar ben f1 otoparkına girerken bitane passat cıkıyodu yaz lastikli 15-20 dk icerde donduk ettik :D sigara ictik geri cıktık o passat hala 2 km bile olmayan yolda yokus denmeyecek son kısmı cıkmaya calısıyodu
Yav kureme geldi batirdi ortaligi gitti zaten
Kimler var f1 de? Ciktik geliyoruz bizde tam konum neresi
Ortalık o kadar kötüyse o zaman bile bile ladese gerek yok.Kış lastiklerine geçeceğim ama karlar eriyecek keyfi çıkmayacak :)
Bahcesehir koptu gidiyo :)
Suan bi kaç kişi var kalabilik dağıldı birde çoğu yeri kar küreme bitirdi...bi tek istanbulparkin yanından akfirata giderken o yol biraz iyiydi
[QUOTE=cabriolet;7718612]Bahcesehir koptu gidiyo :)[/QUO
Bahçeşehir vtec açtı
All seasonlarla gelmekle gelmemek arasindayim, Yekta sen ne taraftan gelcen
ben varken cayır cayır bir x6 tozunu attı oranın ama gel gelelim yanladıgı hızla cıkıs kapısına gitmye calısrken kapıyı tutturamadı soldan cıtırdan caktı basamagı falan cıktı galıba cok bişi yoktu ama asırı fantazık haretti allah korududa bariyere dokundu sadece
Yarin net pilot alpin a4 takilacak luks canavara :D
En dandik kar lastigi bile is goruyo gerci ben bridgestone taktirdim dun sumbule canavar gibi oldu valla bu gece hakkini verdi :)
beylikdüzü kapadı.6 gibi b.düzünün biraz sahil tarafından çıkıp önce migrosun oraya , ordanda bahçeşehire çıkma planım var ama büyük ihtimal beetle yürümez.Taksiyle gidicez gibi.
Boyle yagmaya devam ederse bence niyetlenmeyin bile bahcesehire kar lastiksiz arabayla gelmeye simdi bile buzdu yollar gerci ana caddeleri tuzluyo belediye ama sokaklar pert olur :)
göletin oraya bırakıp tiguanla sabiha gökçene gidicez ama ondada kar lastiği yok sanırım.Ama her şekil taksiyle gitmek en temizi bahçeşehire.
Bile bile lades yapmayın riske atmayın kendinizi :)
20 lira için değmez Ahmet bin taksiye gel kafan rahat olsun
hadı beko çıkalım.. :D
200 km yol yaptık kanki yeter be :D ayrıca cok soguk hemde deli gibi tuzlama aracları geciyor :D
istanbulda deli gibi kar yagar sogunu bız tekırdagda cekerız vay arkadas ya
Ben soguk diye aracımı garaja çektim sizde karda yanlayalım derdindesiniz :D Koyun abi kahvelerinizi dısarıyı seyredin heyecan aramayın bosuna
bendede aynısı var benimde kalkık duruyo iyice :D
senin kapanmayan benim yarım kapanan esp ile heyecanın babası viaportın en arkasındaki boş otoparkda yaptık girmemizle 4 araç daha geldi :hahaha: bekaretini aldık resmen iz bile olmayan ayak iyi degmemiş karın :D