ne zaman yağacak istanbula
Perşembe yi Cuma ya bağlayan gece hem Ankara hem de İstanbul da muradımıza ereceğiz![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Sormak istediğim soru var kardeşlerim şu anda çekmeköy nişantepe de özyegin üniversitesindeyim yurtta kalıyorum genelde, aracım da okulun otoparkında pek sopuk olmuyor otopark ama genelde görüyprum çoğu araç sileceklerini kaldırmış benim de kaldırmama gerek var mı aracım clk?
Eskişehir'de de yağacak gibi hava baya ılıklaştı![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
yazdıgım hersey varsayım..hangısı mantıklıysa senın ıcın onu yap..
eğer sabah arabanı erken kullanıcaksan kaldır,silecekler cama yapışmaz.Ama sana bi öneri havaya kaldırdıgında buz olup donma ihtimali varo yuzden sılceklerını rulo gibi yap gazeteyle sar..Gazete ıslanır,donar ama kalıp gibi cıkarttınmı silceklerini dırek bırakabılırsın camın uzerıne..
Don vs olmicaksa,kar yagmıcaksa,sbah erken cıkmıcaksan bıyere gıtmıceksen gerek yok kasma bosuna..Bide on camda cok fazla kar varken sılcegını calıstırma.Baska bıseye gerek yok..
+ ekleme
soguk havalarda arabayı sabit oldugu yerde calıstırıp on cama biraz sıcak vurdurdunmu.5-10dk silcek donsa bile bır ufak darbeyle hepsı cozulur.Eger cozulmesse en hızlı sevıyeye al 1-2kez calıstır gene cozulur..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
küçükyalıda hafif karla karışık yagmur yagıor sokak lambalarından görnüyor bitek
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
araba kapalı da mı ?
yahu donmaz ne donması allah aşkınabenim kapalı garajım yarı açık(kapısı yok yani
)dışarısı -8ken bile hiçbişeyim donmadı
geçmiş yıllarda dışarısı -23 çekerken ,başka bir kapalı garajımda araba max -3 vs gösteriyodu.Ruzgar vs yemedıgı ıcın ztn donmaz ki
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
feci ruzgar çıktı ya digiturkun ilk defa arada yayında kayma yaptığını gordum hemde sık sık goruntu bulanıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)