ne güzel işte :D
Keşke hiç temizlemeseler..
Printable View
Mgm uyarıyı verdi :D İstanbul ekibine şimdiden geçmiş olsun diyorum :) 1 kez gttim istanbula normal anda bile o trafik varsa,kar olunca o trafiği düşünemiyorum bile
Bence ayak yapiolar. Biz onlemimizi alioruz gordunuz ama kar yagmadi dicekler :D Siz inaniyonuz amaaaa o kar varya yamicaaaaak :D :D :P
Yağsa tutsa herkes kenara çekildikten sonra biz çıksak ;)
gecen senekı gıbı olursa batı atasehırdeyım gene superdı yollar:) muhtemlen yarın akşam guzel olur.
Yarın iki tane final var kar yağar Hadımköy yolları kesin kapanır diye çalışmadım. Kumarı kaybettim sanırım :(
ataköyde temiz :( ulan ayak yapıyolar sanırım kar yagar okul yalan olur diye finallere kasmadım bak ne oldu şimdi ?
zaten bu aksam yagıcak denıyor.
maslak yagdı dıyorlardı radyoda bılen varmı ?
ataşehir ve cıvarıda tertemiz
az önce zincirli kuyudan geçtim hava temizdi ama patlıyacak gibi duruyor , ve büyükşehir belediyesi sanki alarmda hiç görmediysem zincirlikuyudan çengelköye kadar 14 tane kamyon saydım :)
hic bu kadar camdan disari bakmamistim 15 dakikada bi kalkip bakiyorum bi numara yok henuz :)
Uskudarda tertemiz ve hicbi belrti yok suan maalesef :)
Kar tatiline güvenip vize/finallere çalışmayan tüm yarışmacılara başarılar diliyorum, geçmiş olsun arkadaşlar :D
Yağış yarın öğleden sonra gelecek diye duymuştum ben..
Küçükyalı clean&clear şuan :D
çengelkoydede bısey yok pek yagcak gıbı gozukmuyo:)
maltepenin tepesindede hareket yok :)