Suan bakirkoy
http://i.hizliresim.com/vgb8az.jpg
http://i.hizliresim.com/4LPqpG.jpg
Printable View
Ümraniye ataşehir bostancı güzergahları felaket dikkatli olun
sen git o kadar güçlü sistemde efsane gelecek de gelmesin,normal bir sistem gelsin efsane yapsın :D
b.çekmece bitik durumda kar tipi şeklinde yağıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=7bGUiTHDIJI
istanbul belediyesı bundan alsın
yarın yağmura dönecek zaten
ya sistemi önceden gördüm ama skirona bakıyorum inatla 15-25cm vermeye devam etti,dedim siklon oynuyor niye yağış değişmiyor neye dayanıyor bu inat :D Geçen sefer ankaryı yatırdığı içinde güvenim azamılmıştı.Euro4 te 10cm anca veriyrdu banada mantıklı gelmişti :D Bu saatden sonra skiron devam çok pis ters köşe etti beni diğerleri :D
ben bu akşam 19 da o sucuk mangalı yapacağım arkadaş
Onur biz cumhuriyetteykn bi kar yagdiydi ayni oyle olmus min 12sene once diyelim:D anaa bkoye bak :hehe:
bence bu sefer senin tahmin tam tuttu abi sen bu sistemden umutluyum demiştin ve öncekilerden fazla yağış bırakır demiştin.
gerçekten diğer iki sistem bu boyutta değildi ve şuan bile hayat durma noktasına gelmiş bazı yerlerde, asıl uyarı bugun diyorlar bu şekilde giderse akşam iş çıkışı insanlar çok zorluk çekicek gibi, emir bizi ters köşe yaptı bu sefer :)
Rüzgarın yönü sanki yıldız-karayele dönüyor gibi, avrupa yakasındaki yoğun kütleleri doğuya doğru itiyor, bu da boğaz hattı ve anadolu yakasının batısı için yoğun kar demek
valla on numara yağıyor :D
Nazar değdi nazar :D :D Bence bu sistemi önceden kapan TheAce ve sonrasında Fanatik oldu.Eworen temkinliydi sanki biraz ki bence son gfs çıktılarından sonra duramadı yazdı.Ben ise o gece gfsye değil ecmwf ve euro4 e bakarak yanlış yolu seçmiştim :D
Ümraniye tepeüstü bitmiş durumda 14:00 paydos verdi şirket :) bakalım nasıl gidicez.
2 gibi kurtköyden g.o.p'a gidip gelmem lazım yol durumu nasıl olur
sefaköy patlıyo şuan, balkonda panjurun altında bi sigara içiyim dedim bembeyaz oldum. Maşallah devam böyle:D
öğlen ve akşam arası beylikdüzü hadımköy göller hattı, pendik tuzla kurtköy gebze şekerpınar civarı en ciddi yağışı alacak gibi duruyor. işinden çıkmaya fırsatı olanlar biran önce çıksın sıkıntı büyük gözüküyor.
bu arada daha demin gök gürledi sıkıntı var :)
Gebze şu an pert bu kadar yoğun kar görmedim hiç bi sistemde e5 bile kapandı
Dilovası'nda da baya yağıyor, 15.45 için çıkışı kaptık :)
Bu arada emir kardeşime ve tahmin yapan herkese teşekkürler emek veriyosunuz sonuçta:) Bir sorum olucak cuma günü istanbuldan izmire gidicem yol nasıl olur acaba biter mi kar?
bakırkoy koptu gene fena yağıyor ruzgar var efsane
Kadıköy ve cevresinde yagış efsane. Bazı bölgelerde 20 cmi bulan kar var ve yagıs çok yogun. Bu böyle sbha kdr giderse 30 cm olur net. Sistemin efsanesi geldi resmen. Gsi club sadece sen değil bence kimse böylesini tahmin etmiodu.
Mecidiyeköy&Cevahir civarı nasıl yollar bilen var mı? Bahçeşehir'den öğleden sonra gitme ihtimalim var kar lastikleri mevcut herhalde Tem-E5 düne göre daha açıktır.
Dün gece Bahçeşehir'e 2,3 saatte girdik zaten :D
fuar yoğunluğu yüzünden hava durumunu incelemedim. Ama dün ekolojik sisteme bir daha aşık olmamı sağlayan bir olayla karşılaştım ve fotoğrafını çektim an an. Birazdan yüklerim. inanılmazdı. CNR a gelene kadar yerlerde bişey yoktu. sonra biz içerideyken olay kopmuş. Akşam bi çıktım otopark hala full. Millet arabaları bırakıp gitmiş. Güvenlik hıyarına da şaka olsun diye yaw naapmışsınız dışarıyı dedim. O ne biçim laf biz mi yaptık allahın yaptığı şey biz nasıl yapalım dedi Beyin free kılıklı herif. Neyseki çok akıllı bir hareketle lastikleri şişirip yeşilköy e döniim dedim yol kilitti. Ortak Yeşilköye gidiyorum diye devam etti. Ben dönüp e5 oradan Ataköy oradan sahilden sirkeci harem feribotuna geldim. O daha yeşilköye gelememişti. Eve girdim 0 daha yeşilköye yeni girip park ediodu. Tabi bu dediğim toplam 2 saat.