Kadıköy ve cevresinde yagış efsane. Bazı bölgelerde 20 cmi bulan kar var ve yagıs çok yogun. Bu böyle sbha kdr giderse 30 cm olur net. Sistemin efsanesi geldi resmen. Gsi club sadece sen değil bence kimse böylesini tahmin etmiodu.
Kadıköy ve cevresinde yagış efsane. Bazı bölgelerde 20 cmi bulan kar var ve yagıs çok yogun. Bu böyle sbha kdr giderse 30 cm olur net. Sistemin efsanesi geldi resmen. Gsi club sadece sen değil bence kimse böylesini tahmin etmiodu.
Mecidiyeköy&Cevahir civarı nasıl yollar bilen var mı? Bahçeşehir'den öğleden sonra gitme ihtimalim var kar lastikleri mevcut herhalde Tem-E5 düne göre daha açıktır.
Dün gece Bahçeşehir'e 2,3 saatte girdik zaten![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
fuar yoğunluğu yüzünden hava durumunu incelemedim. Ama dün ekolojik sisteme bir daha aşık olmamı sağlayan bir olayla karşılaştım ve fotoğrafını çektim an an. Birazdan yüklerim. inanılmazdı. CNR a gelene kadar yerlerde bişey yoktu. sonra biz içerideyken olay kopmuş. Akşam bi çıktım otopark hala full. Millet arabaları bırakıp gitmiş. Güvenlik hıyarına da şaka olsun diye yaw naapmışsınız dışarıyı dedim. O ne biçim laf biz mi yaptık allahın yaptığı şey biz nasıl yapalım dedi Beyin free kılıklı herif. Neyseki çok akıllı bir hareketle lastikleri şişirip yeşilköy e döniim dedim yol kilitti. Ortak Yeşilköye gidiyorum diye devam etti. Ben dönüp e5 oradan Ataköy oradan sahilden sirkeci harem feribotuna geldim. O daha yeşilköye gelememişti. Eve girdim 0 daha yeşilköye yeni girip park ediodu. Tabi bu dediğim toplam 2 saat.
IN BOOST WE TRUST
Suan beylikduzu medicanadayim goz gozu gormuyor. babam kemoterapi aliyor. saat 3 gibi biter umarim eve gidebiliriz![]()
Halkalı efsaneyi yaşıyor araçlar sitenin otoparkında kar a gömülmüş durumda 20 dk öncesine kadar 10 mt ilerisini göremiyordum.allah dışarda kalanlara yardım etsin.
Birazda gudubet ankaraya gönderin. g.tümüz donuyor burada..
Cam kenarlarına ekmek içi felan koyun beyler hayvanlarıda düşünelim.. kar canlı için keyif değil maalesef![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
850 hpa -2 Derece ve daha soğuk olduğunda,500hpa -36 ve daha soğuk olduğunda su buharı 500 hpa bölgesinde buz evresine geçme aşamasında kalıyor ve düşüyor.Ne tam kar ne de tam buz olan bu yağışa graupel deniliyor.Bu oluşumda 500hpa daki soğuk çekirdek alt seviye bulutu tetikliyor ve tıpkı yağmurdaki gibi gökgürültüsü oluyor.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
oha bulutlara bak nasıl kısa surede gelmişler video ya çekilcek anmış aslında![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)