eline ağzına sağlık valla şu koyduğun grafikler tablolar vs.leri Bilale anlatır gibi anlatıp birde açıklıyosun güzel oluyo kenarından köşesinden çözmek :D
Printable View
eline ağzına sağlık valla şu koyduğun grafikler tablolar vs.leri Bilale anlatır gibi anlatıp birde açıklıyosun güzel oluyo kenarından köşesinden çözmek :D
24-25'i istanbul park(kurtkoy) yorumu yapabilirmisin?
22 ve 23 yagmurlu dedin ama 24-25?
SAyende verileri analiz etmesini öğreneceğiz valla..Eline sağlık..
Pist günü beklentisi var :)
Cumartesi mangal var cumartesi gecesi için yorum alabilir miyiz :D
Evet bi 24-25 yorumu iyi giderdi takipteyiz :)
Evet el nino yağış olarak fazlaca demek fakat anlam veremiyorum daha giriş seviyesinde ki bi soğuğa 10 yılın soğugu,50 yılın en soğuk kışı gibi demelerini.Onun ben için ben bu işi 3.provaya böldüm.1.prova geçti,2.prova bu sistem,3.ise kasım başında ve sonrası tam anlamıyla kış olacak :)
Rica ederim abi,herkes öğret dese sayfalar yazarım sıkıntı yok,bilgi tecrübe paylaşarak kaliteli olur.
Murat abi 22 ekim - 10 kasım arası güneş v.b zor.Pist günleri yağışlı hemde %100.Kurtköyde öyle.
Rica ederim,bahsettiğigim gibi pist günleri v.b kasım 10'a kadar gün yüzü zor.
Mangal iptal olmasa güzel olurdu ama olsa iyi olur yağmurda keyfi çıkmaz :)
22Ekim - 10 Kasım'ı rezerv ettik yağmura :D
Söylemek istemediğim bomba veriler var,sadece 1-2 gün daha bekleyeceğim.eğer aksilik olmazsa buralar şenlenecek öyle diyeyim :) Önceki sayfalarda kasımda kar felan demiştim size ipucu :)
19 gun yagmurmu olacak. Yandik aq
Peki bu 2. Sistem. 3. Sistem ve pastirma yazi ne zaman gelir? Bari ava gideyim...
Pist gunu ve rekor denemesi yalan oldu...
Benim kafam basmıyor şu hava konularına.. 2 sorum var
1- İstanbul karı mı ( karlıdan kastım, en az geçen seneki gibi kar )
2- Uludağ - Kartalkaya kar kalınlığı ne olur
:) :) :)
1---- > Geçen seneki gibi ekstrem olmaz,elbetde 2-3 sistem alırsınız ama son anda +/- li yağış durumları olabilir.Yaşayıp göreceğiz,Anadolu yakası daha şanslı bu sene
2---- > Önceki sene ne olduysa bu sene 2.5 katı olur,şimdiden %99 onay verebilirim
An itibariyle mgmde uyarı vermiş antalya ve batı hattı için.Ve o sıcaklarıda az düşürmesi lazım ki o da olacaktır.Antalyalılar bence önlem alsın durum ciddinin ötesinde..
merhaba,
3-15 kasım arası kuşadası yağış durumu nasıl gözüküyor acaba ? ufak bir inşaat durumumuz var ona göre planlayalım :)
Istanbul Park'da ıdım bugun,oranın kendıne aıt meteorologu var.Pazar gunu ogleden sonra kuru dedı.
Sızın pazar gunku yorumunuzu alsak?
1-3 yada 1-10 arası bir sistem olacak,10 kasımdan sonra pastırma yazı geleceğini düşünüyorum.kasım 7-22 aralıgı sizin işinizi görür bence.
Pazar günü yağış devam edecek,sadece öğleden sonra aralıklı yada hafif devam edecek.O pist kuru kalmayacak.Bu gece sabaha karşı sistem ufaktan girecek.Ben uyarılarımı yaptım,Antalya-batı hattı çok tehlikeli.Özellikle antalya'ya bşeyler yapılması lazım 300+ mm yağışları görebilir.. bu çok ekstrem bir rakam şaka gibi.. Şimdiden bereketli kışımızın 2.provası hayırlı olsun :)
Tesekkur ederım kardesım.Rekor denemesı bır baska bahara kaldı ozaman.
Pekı "Salı" gunu ıcın tahmın yaparmısın Istanbul Park ıcın kardesım?
Sali insallah ozaman...
Tesekkur ederim zaman ayirdigin icin...
Az kaldı 20 güne taşınırım. Bikaç seneye geri dönerim ama yeşilliğe :D
Rötarlık bir durum yok abi,yeşilköy ve alanya bulutlu aralıklı.O hafta ise ayın 30'u gibi yağmur olabilir antalya'da.Ama bu gece tekrar bakalım derim çünkü bu çıktılar bana güven vermedi,ben açıkcası ayın 30'na kadar kesintisiz bulutlu yağışlı bir hafta bekliyorum.Gelişmeleri buraya yazacağım
sonuçta hepsi tahmin, belli bir seviyenin ötesine geçemez. 1 haftalık projeksiyon iyidir.
Hadi kış geliyorsa gelsin artık daha ördeğe gideceğiz hadi :D
Gecikecek bir şey yok,el nino düşüşe geçti tahmini ocak 5'i sona erecek.Bu da şu demek;Sibirya yüksek basıncın ülkemize daha çok ineceği ve yağışların azora bağlı olmadan ab alanları ile güzelce geleceği demek.Tıpkı önceki sene gibi.
Bu sistem uludağ'ın zirvesi kar alacak,oteller bölgesi için kasım 1-5 arası kar düşecektir.
Bir sistem var akla zarar ama i.. sistem bi gözüküyor bi gözükmüyor :D Yarın akşam bu riski göze alıp açıklama yapacağım ! :) Ayrıca tekrar uyarı çekeyim yarın hatta bu geceden sonra batı bölgeler ve istanbul dahil sel altında kalacak.Ki el nino'nun karakteristik özelliği budur.Merak edenler için akşam el nino ve la nina'nın açıklamalarını yapabilirim :)
Bu aksam maca gidiyoruz seyrantepeye
Cok islanirmiyiz? Bir umut GS'nin Galibiyetini izleriz diyecegim ama zor...
26 sında günü birlik Elazığa gidip döneceğim. Hava şartları nasıl olur acaba rötar yer miyiz yada oralarda sıkıntı çeker miyiz? Yardım pls :)
Ne zaman yagmur yagsa sel oluyor buralar,yarin Mersin-Adana yikilicak sanirim dogrumudur :/
şu an cebelitarık'tan geçmiş yolda yağış.. tahmini 2 saate gelir.. çünkü alçak basınç rodos civarında orda bi yavaşlama olabilir kitlede.ordan virajı alıp gol olacak direk.Anlık takip için wms radar yada mgm radarı size yeterli.Mgm'de yazan saate +3saat 10 dakika koyun :)
Karardi zaten hava birseyler oldu cok tesekkurler :)
Birde 15 ile 30 kasım arası böyle birşey var, okumanızı tavsiye ederim
http://www.sondakikaturk.com/m/?id=11734