Bekleyelim bakalım, ama bu sefer hafif geçecek gibi
Gündüz vakti yollarda 15-20 cm birikme pek imkanlıymış gibi gelmiyor bana
Printable View
Emir kardeşim istanbul için şuan ön gördüğün anlık değer nedir acaba? :D
Benimde batirladigim emir bugun ogleden sonra 2 gibi baslar ve 1 gun devamli yagacak diyordu
ankara yine bos gecti :(
Maltepe'de sabah birşey yoktu, şimdi de yok
Okan üniversitesi tatil etmiş mi acaba orası ettiyse her yer etmiştir :D
İzmir de kar yağıyor.
izmirde bile kar var ankarada kuru soğukla yetiniyoruz :)
Ankaralılar temsili :D
http://i68.tinypic.com/29pc8xj.gif
Biri osursa THY uçuş iptali yapıyor.. Anladık kötü hava koşulları da, bu kar dünyada sadece burada yağmıyor ki.. 6 ay kar yağışı alan yerler var, uçmuyor mu oradaki uçaklar
Oglen ve aksam anadolu yakasi da kardan nasiplenecek en az 5 cm ortu yapar
Halkalı Bahçelievler çok rahat geldim yaz lastikleri ile :D
1 hafta annemlerde kalıcam şimdi hayvan gibi yağabilir :D
Bende sabah 6:45 gibi Büyükçekmeceden servise bindim Büyükçekmecede çok birşey yoktu Beylikdüzü ana arterlerde bile kar vardı, akşam o kadar bekledim dolsun da çıkıp biraz eğleneyim diye ama akşam çok bişey yoktu. Şu an Kuyumcukentin oradayım burada da o kadar ahım şahım bişey yok.
Benim uçak 18.25 de , benden önceki ve sonraki uçuş iptal edilmiş , thy de iptaller çok fazla
Ise gıtmeme kararı aldım(Korfez) ama gebzeden ıtıbaren kocaelı yonune kar bıle yagmıyormus :(
Sanırım sıstem ya umulan karı ındırmedı yada tahmın edılenden gec gelıcek sıstem... Evde kalmak da kotuymus be,okullarda gereksız tatıl edıldı. Cocuklar bana kaldı,haydın sınemaya....
gebzede şuan inanılmaz kar yağışı var. sabah gelirken eskihisardan gebze yönüne gittikçe de artan kar kalınlığı vardı. bu akşama kadar böyle devam ederse işimiz iş..
Ankara yine patates, az bi yağmur yağdı sabaha doğru ortalık rezil çamur çaylak. Her tarafa kar yağar berbat ayazla başbaşa kalırız biz.
Hiç beklediğim gibi olmadı Halkalı'da arabamda 7 - 10 cm kar var fakat yollar gayet açık. Ne umutlarla hayallerle uyumuştum halbuki Eminönü bile tertemiz.
Ankaralılr radarı takip etsin,öğleden sonra kar çok kuuvetli olacak.gece sıcaklık bizi yatırdı.. İStanbul dediğim gibi öğleden sonra zirve yapacak.Sakarya hattı 2*3 saate kopar.radarı takip edin mgmden
emir bir saate yola cikip kirikkaleye gidicem, saat 4-5 gibi geri donucem, sorun olur mu sence?
***** elmadag falan..
Emir Pm attim bi bakarmisin
İstanbul için beklenilen henüz olmadı bence
Avrupa yakasında herhangi bir numara yok. Tuzla bölgesinde ciddi yağış olduğunu söylediler.
izmire geldim uşak banazda tipiye yakalandım kışlık lastik ok palet taktım zarzor attım kendimi biryere ama o kamyonlara şaşıyorum adam yokuş aşagı o karda buzda 80 le iniyor hayret ettim
Kozyatağı'nda bir numara yok. Birşey yağıyor ama çatıdan strafor ufalanıyor sanırsın o kadar zayıf yağıyor; ve haliyle tutmuyor.
Saat 2 den sonra istanbul için söylendi.
dün akşam ki sürpriz olmuş öğleden sonra dananın kuyruğu kopacak mı bekleyip görücez.
valla gece 2 civarıydı tam kötü zamana denk geldım palet taktım biri yolda düşmüş haberim yok valla kamyonlara şaşıyorum cidden
Valla benim Sabah Sabihadan uçuşum vardı 6 uçağı iptal oldu ki 6 saatindeki bütün uçuşlar iptaldi benim 07:10 sadece 25dk rötarla geldim. Mutluyum :D
İzmire kar dediler yağmur yağıyor şakır şakır :D
40 yılda bir arabayı açık otoparka park ettim ve dolu yağışı başladı.
Emir İstanbul için güncellemen var mı
14:00'dan sonra başlayacak yarına kadar hiç durmayacak bilgisi halen geçerli mi?
Ve Ankara'da hava başlar. Fırtına ile beraber KKY yağıyor. Eskişehir yolu üzerindeyim.
Marmaradaki basınç dalgalanması sistemi etkiledi ama haftasonu gelecek olan sistem için zemin hazırladı. O fena vuracak heralde.