e5 bomboş e5te hiçbirşey yok
ama e5'e çıkamıyorsun sorun orda
Printable View
e5 bomboş e5te hiçbirşey yok
ama e5'e çıkamıyorsun sorun orda
acıbadem için;
Saat 6-6.40 gibi çok güzel yağdı bizim sokakta kar lastikli rav4 bahçe kapısına yasladı vs.Sonra eridi .Şimdi aralar açık e-5 yağmur yağmış gibi tertemiz.
Bizde çamlıcaya çıktık.
Pierre van hoijdonk istifa!! Bu lüle saçlı futbolculugunda kazandırdıgımız paralar yetmedi şimdide a2yi çalıştırıyo,yalnız kalmasın diye düz yolda rüzgarınoğlu metrobüsü getirdik 7tepeli şehire 2kar gördü yamuk yaptı şerefsiz.
Pierre efendievinde yan gelip yatarken şimdi garibim kadir topbaşzadem karın altında soğukta metropol için 3bin kişi çalışıyo 4ton tuz hazır derken üşütüp hastalancak al al yanaklarla.. ahh be kadirizm ben böyle Adaletin Kalkınan yerlerine Parmak atıyımm
Ben jantmaxdayım Alibeyköy'de , buralar tertemiz lanet olsun :D
Anıl K.
basaksehirde de saglam kar basladi....e5 ve bogaz koprusu iptalmis
1. köprü trafiğe kapatmış polis, sebep ?
Sadece metrobusler geçiyo ibb den izliyorum
Eyüpte hayvan gibi yagıyordu 5 gibi, cevizlibag mertere geldim bi cacık yok.
Su anda da Ataköyde hicbirsey yok :(
ılk kez bır jeep sahıbı oldum lastıklerıde yenı aldım .boyle havalarda anlıyorsun mukemmel bır olay herkez kalmıs durmadan devam :D hususı cıktım yan show ama vıdeo cekmedım : (
Basaksehir bi ara costurdu simdi durdu tek tük yagiyo :)
Makam şoförüyüm.Şirketimiz Kanyon'un yanında.Patronla akşam 17:30 da çıktık. 18.30'da Levent BJK Çilekli Tesislerinin yakınların da arabayı park edip Ulus'a kadar yürüdük :):) Yollar felç olmuştu..
Otoparka indim arabayı bir güzel temizledim çalıştırdım ısıttım filan kar lastiklerim de var boş yollara çıkıp biraz turlayayım(!) dedim.. Ben de şans yokki arkadaş otoparkın çıkışındaki ağaç kırılmış çıkışı kapatmış. Hevesim kursağımda kaldı aynen geri döndüm :D
kartalda hiç bişi yok nasıl bir memlekettir anlamadım gitti :))
çengelköy iptal olmuştu yağış durdu parti bitti :D
Küçükçekmecede hava günlük güneşlik :D
kar bitti gitti :D düşüncelerimzle yedik kar'ı :D