melii abi akşam jip kullanılmazsa çıkarım jiple, alemdağda yanlıcak efsane yerler var hahaa bomboş bi otopark var
Printable View
melii abi akşam jip kullanılmazsa çıkarım jiple, alemdağda yanlıcak efsane yerler var hahaa bomboş bi otopark var
alkolun donma noktası sudan daha düşüktür ondan dolayı yıkanıyor sanırım
De icing diye geçiyor işlem alkol'ü mevcut buzu eritmesi için kullanıyorlar sanırım
kis sartlarinda , ucaklara ucus oncesi uygulanan buz giderici islemdir.bir vinc yardimi ile ucagin seviyesine cikan personel , ucagin govde ve kanatlarindaki bazi bolgelere (kanat ust yuzeyi , yatay stabilize ust yuzey , dikey stabilize , dumen ve govde ust yuzeyi) sicak su ya da sicak su ve buz giderici sivi karisimi puskurtur.eger sadece sicak su uygulaniyorsa , tekrar donmaya karsi , ucak hangar icinde kuruyana kadar bekletilmelidir.sadece buz giderici sivi tatbik edildiginde ise ucagin kurumasi gerekmez.
de icing - ekşi sözlük
Mehmet abi bende havaalanında çalışıyorum şimdi baktım uçuşlara. Hep rotarlı yarım saat 45 dk felan rotarlı SAW dan gelen tüm uçaklar.Geldiğinde Yardım edeceğim konu olursa bana ulaş . 530-228-85-85
artık havadan hazır oynanmış kartopu ve yapılmış kardan adam yağıyor. boku çıktı
göztepede feci yagıyor valla yıllardır gündüzleri böyle kar görmemiştim.Buram buram 80 ler kokuyor ortam :)
kadıköy 1987
http://img20.resimup.net/di/8129923902514.jpg
B.Çekmece gölüne içinde 2 kişi bulunan TIR uçmuş.
TEM Bahçeşehir Gişelerinden itibaren kapalı.
Hadımköy'de tipi şeklinde yağıyor şu an. Saat 17:00'den itibaren
şiddetini arttırarak devam edecek. Resmi daireler tatil...
1979'dan bu yana en soğuk İstanbul Kışı
Beylikdüzü / Hadımköy civarı elektrikte yok...
esenyurtta elenktrink var :)
hadımköyden geldim şimdi sibirya gibi olmuş:) trakya tarafına gidecekler varsa ertelesin bence hadımköy spağına gelmeden yoğun trafik başlıyor