Hakemler kar gormemiski sahada karda bir kez topu denemediler bile ise bak
Printable View
http://sv171.piclect.com/a26c2f9ba38...otografjpg.jpg
Saat 11:05 civarı Maslak-Seyrantepe-Levent hattı..4-5 dakika içinde bu hale geldi..
Bir de sürekliliği olsa tadından yenmez :)
yazık oldu gerçekten.
yarın 14. te olduğunuda sizden öğrendim şimdi. o saatte şampiyonlar ligi maçı da hiç sarmaz. Neyse gruptan çıkalımda.
Çayırova gebze civarı kar kış kıyamet gök gürüldemesi şimşek ; ne ararsan var :)
An itibari ile Yeşilköy bembeyaz yollar kar icimde ara sokaklarda farksiz sisli bir hava ve surekli gok gürültüsü var uyuyamadim diyebilirim
üni'si tatil olan var mıdır ?
- Basaksehir de hiç bişey yok, sadece rüzgar esiyor. 4. etapın ordaki shellde pompacı cocuklar donmus araba gelmesin die dua ediolar :D
Lan yarin mesaiden erken cikabilsek bari ya :D Eve girdim simdi yagmurda biraz donduk de, yetmez daha da isteriz :D Kar aksama kadar bitmez insallah
Allah evsizlere sokaktakilere yardim etsin, biz boyle araniyoruz da.. :o
Maslak opeti gectim kiyamet kar var millet seyran tepeye cikarken hafif yokusta kalmis dedim ben kar yeni atistryo aslan tepeden giderim ciktim mac var unutmusum girdim felc inanilmaz kar firtina E6 da kimse gitmiyo maseratiyleydim pzero rossolar ustunde tutunma ozurlu E6 dan okmeydani sapagindan girdim tum yolu gotum yanimda geldim bomontiye gidicem kasimpasa ya inemem bu lastiklerle insem bomontiye cikamam hoppp hemen okmeydani ssk nin onunden sisli yaparim derken yokus in cik hop cevahir otelin orda otobus donmus geri bastim ciktim darulacizenin ordan E5 e ciktim full yan ama :D E5 den mecidiye koy sisli bomonti garajdayiz ohhh maslak mashattan dan bomonti eylsium a 1,5 saatte geldim ama aklim gitti resim ve videolari atyorum
Galatasaray resmi web sitesinde maçın ertelenmesi ile ilgili olarak şöyle denildi:
"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.
Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur."
böyle bir açıklama buldum. ancak Güntekin onay ın gs li yetkiliden aldığı bilgiye göre bu alttan ısıtma seneye aktif olacakmış. doğalgaz bağlanmamış vs. hangisi doğru. 1 hafta öncesinden tahmin edilen hava olayına önlem alınamaması çok garip. koca sahayı 10 tane adamla temizlemeye çalıştılar. neyse olan oldu inş gruptan çıkarız.
Kar yok diye evimize cekip gitmedik tabii ki :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200256044963149
Batı Ataşehir kupkuru. Kardan eser yok. Alacağınız olsun. Beni yabancı meteorolojistlere emanet edin kardeşim :D
tipi seklınde gök gürültülü yagan tıpının sonun da camdam baktgımda yıldızlı bır hava gormek ne kadar entresan hava yarın guneslı olucak gıbı tertemız bulutsuz bır hava :D