User Tag List

Sayfa 322/999 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
18969 sonuçtan 6.100 ile 6.118 arası

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne havalarda maclar oynandı bosu bosuna ıptal oldu yazık gunah okdr ınsana.. Hele uzak yerden gelenler juve ler fılan allah yardımcıları olsun.

Yarın mac 14.00 da
    Hakemler kar gormemiski sahada karda bir kez topu denemediler bile ise bak

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne havalarda maclar oynandı bosu bosuna ıptal oldu yazık gunah okdr ınsana.. Hele uzak yerden gelenler juve ler fılan allah yardımcıları olsun.

Yarın mac 14.00 da
    bu gün oynanmayan maçı yarın mı oynatıcaklar yani?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saat 11:05 civarı Maslak-Seyrantepe-Levent hattı..4-5 dakika içinde bu hale geldi..
    Bir de sürekliliği olsa tadından yenmez

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık oldu gerçekten.
    yarın 14. te olduğunuda sizden öğrendim şimdi. o saatte şampiyonlar ligi maçı da hiç sarmaz. Neyse gruptan çıkalımda.

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çayırova gebze civarı kar kış kıyamet gök gürüldemesi şimşek ; ne ararsan var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibari ile Yeşilköy bembeyaz yollar kar icimde ara sokaklarda farksiz sisli bir hava ve surekli gok gürültüsü var uyuyamadim diyebilirim

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üni'si tatil olan var mıdır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Basaksehir de hiç bişey yok, sadece rüzgar esiyor. 4. etapın ordaki shellde pompacı cocuklar donmus araba gelmesin die dua ediolar
    #KGdetanirlar

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan yarin mesaiden erken cikabilsek bari ya Eve girdim simdi yagmurda biraz donduk de, yetmez daha da isteriz Kar aksama kadar bitmez insallah

Allah evsizlere sokaktakilere yardim etsin, biz boyle araniyoruz da..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maslak opeti gectim kiyamet kar var millet seyran tepeye cikarken hafif yokusta kalmis dedim ben kar yeni atistryo aslan tepeden giderim ciktim mac var unutmusum girdim felc inanilmaz kar firtina E6 da kimse gitmiyo maseratiyleydim pzero rossolar ustunde tutunma ozurlu E6 dan okmeydani sapagindan girdim tum yolu gotum yanimda geldim bomontiye gidicem kasimpasa ya inemem bu lastiklerle insem bomontiye cikamam hoppp hemen okmeydani ssk nin onunden sisli yaparim derken yokus in cik hop cevahir otelin orda otobus donmus geri bastim ciktim darulacizenin ordan E5 e ciktim full yan ama E5 den mecidiye koy sisli bomonti garajdayiz ohhh maslak mashattan dan bomonti eylsium a 1,5 saatte geldim ama aklim gitti resim ve videolari atyorum

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada kendi bölgelerini çok merak edenler mahallesine kadar p.m atarsa tahmini yağışı söyleyebilirim
    12 sinde trakya gnelinde kar görüyorum varmı bi bilgi dostum

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galatasaray resmi web sitesinde maçın ertelenmesi ile ilgili olarak şöyle denildi:

"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.

Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

böyle bir açıklama buldum. ancak Güntekin onay ın gs li yetkiliden aldığı bilgiye göre bu alttan ısıtma seneye aktif olacakmış. doğalgaz bağlanmamış vs. hangisi doğru. 1 hafta öncesinden tahmin edilen hava olayına önlem alınamaması çok garip. koca sahayı 10 tane adamla temizlemeye çalıştılar. neyse olan oldu inş gruptan çıkarız.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak opeti gectim kiyamet kar var millet seyran tepeye cikarken hafif yokusta kalmis dedim ben kar yeni atistryo aslan tepeden giderim ciktim mac var unutmusum girdim felc inanilmaz kar firtina E6 da kimse gitmiyo maseratiyleydim pzero rossolar ustunde tutunma ozurlu E6 dan okmeydani sapagindan girdim tum yolu gotum yanimda geldim bomontiye gidicem kasimpasa ya inemem bu lastiklerle insem bomontiye cikamam hoppp hemen okmeydani ssk nin onunden sisli yaparim derken yokus in cik hop cevahir otelin orda otobus donmus geri bastim ciktim darulacizenin ordan E5 e ciktim full yan ama E5 den mecidiye koy sisli bomonti garajdayiz ohhh maslak mashattan dan bomonti eylsium a 1,5 saatte geldim ama aklim gitti resim ve videolari atyorum
    güzel anlatım ben izlemiş kadar oldum

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kar yok diye evimize cekip gitmedik tabii ki

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200256044963149

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La olm yatcaz kalcaz hoooppp ordayım gibi olmuş bekliyoruz bende eve geldim bomonti gömüyorum

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galatasaray resmi web sitesinde maçın ertelenmesi ile ilgili olarak şöyle denildi:

"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.

Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

böyle bir açıklama buldum. ancak Güntekin onay ın gs li yetkiliden aldığı bilgiye göre bu alttan ısıtma seneye aktif olacakmış. doğalgaz bağlanmamış vs. hangisi doğru. 1 hafta öncesinden tahmin edilen hava olayına önlem alınamaması çok garip. koca sahayı 10 tane adamla temizlemeye çalıştılar. neyse olan oldu inş gruptan çıkarız.
    Gerizekalılar ya dün Meteoroloji bangir bangir uyarı verdi saglam yagacak diye hatta ben bile burdan yazdım mac iptal olabilir diye. Bile bile lades oldular

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12 sinde trakya gnelinde kar görüyorum varmı bi bilgi dostum
    Sabah saatlerinde kar geçişleri olabilir,onun dışında 2-3 derece seyreden açık bir hava var size göre sistem aralığın sonlarında gelebilir,beklemek lazım
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Batı Ataşehir kupkuru. Kardan eser yok. Alacağınız olsun. Beni yabancı meteorolojistlere emanet edin kardeşim

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tipi seklınde gök gürültülü yagan tıpının sonun da camdam baktgımda yıldızlı bır hava gormek ne kadar entresan hava yarın guneslı olucak gıbı tertemız bulutsuz bır hava

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)