Bayrampaşa temiz, Yağmaz heralde dahada
Printable View
Bayrampaşa temiz, Yağmaz heralde dahada
Leventte tipi başladı :D
1 part daha var,gün içerisinde büyük ihtimal akşam vakti avrupa yakası-boğaz hattını sağlam vurabilir.. kısa geçicek ama etkisi büyük gözüküyor
bayrampasa başakşehir taraflarında varmı bişeyler kardesim
Maltepeyi bu aksamda yine pas gececek galiba
Akşam girmesi bi ihtimal ama bu gidişle geceye doğru gireceğe benziyor.Süresini kestiremiyorum ama cidden etkisi büyük akşam 6-7'den sonra her şeye hazırlıklı olun derim :)
Rica ederim,tüm avrupa yakası - boğaz hattı nasibini alıcak inş :)
Anadoluya yokmu bişeyler :D
Alper reis nerdesin millet senden tahmin bekliyor
Bayrampaşada pek bişey yok.Başakşehirdede tık yoktu sabah.Bi bizmi nasiplenemiycez beyaz manzaradan ya.
bmw yerinden kımıldamıyor 4 mevsim lastikleri 2.5 mm dişlerle sabah 3 cm kar olan otoparkdan çıkmam yarım saat sürdü, dsc açıkken hele lastik dönmüyor bile, dsc yi kapatıp sol ayak freniyle biraz biraz hareket ediyor.
captiva süper 265/55 R18 yeni lastiklerimle her yer çıkarım, şimdiye kadar sorun yok
4wd rules :D
İzmir alsancakta suan kar atistirmaya basladi :D
gece kar yağarmı sizce haberler ne diyor ? Evim rampada eğer yagıcaksa aracı aşagıda bırakıcam , bu sabah kayarak çok zor indim az daha vuruyordum yağmayacaksada aksam o rampayı poşetlerle vs araçsız çıkmak hele bu karda ölüm mk :D
Yarın ve cuma bile kar yağışlı gösteriyor meteorolojide..
Akşam saatlerinde kar yağışının kuvvetlenmesi ve 38 saat aralıksız yağması bekleniyormuş.