Kar marmaraya yagıyor soğukluğu egeye vuruyor gunluk guneslık hava arkadasımın Balık cıftlıgınde 2 ton a yakın balık ölmüş dun gece :S
Printable View
Kar marmaraya yagıyor soğukluğu egeye vuruyor gunluk guneslık hava arkadasımın Balık cıftlıgınde 2 ton a yakın balık ölmüş dun gece :S
Valla Denizli'de dün bi 1 saat kadar yağdı.. Sonrası fena halde bi soğuk.. Şu an ciddi anlamda kesiyo dışarısı.. Yağsın bizde eğlenelim ulaan :)
antalyada acayıp rüzgar ve soguk var işten eve zor geldım yürüyerek
ya sımdı kar lastiklerını depodan cıkarımmi cuma heryer gunes olacaksa usenıyorum arabayı kullanmıcam:)
ben iyisimi depoya iniyimde kar paletlerini takıyım ceylanıma :D rekor bizim işimiz :D
bu arkadaşın banlanmasını ıstıorm :D ozelımı burada paylaşıyor ahhahaha.. :D
boğazkoydekı kar'ı bıtırdım ben bugun.. :D
paşam erkencıyız :D sen bu saatte kalkarmıydın..? kafana eser dukkana uğrarsın dıe çay koydum poğaça börek aldm ama gelmedn ahahahha.. :D
akşam bahçeşehırde toplanalm mı arkadaşlar..?
en son yaptığınız etkınlıkte vatan gorevımı yapıodm -38 4 metre kar :D en az sızın kadar eğlencelıydı bızım oralarda.. :D
en kotu sıtarbakstan kahvelerımızı alırız, fotoğraf çekımı sohbet muhabbet yaparız.. :D
berkan arkadaşımızın dedığı gbı, gölet alanımız genış ve engelsız bı zemın, sağlam kar yağdığında babasının arabasını kaçıran lıselı tayfa ve butun bahçeşehır gençlerı orda oluo :D showunu yapan koşeye çekılıo, park halındekı başka araç marş verıo ve çıkıo meydana :D kışın bu dağ başında başka turlu zmn geçmıo.. :D
Kurtköydeki son durum nedir ?
Beyler bende internette araştırdım ama yağıcak diyende var yğmayacak diyende :D
Yarın üniversiteler tatil olurmu olmaz mı ona göre yarın ödevim var yapıcam yada yapmıcam :D ciddiyim
Kurtkoy nasil? Otoparkta fln kar durumu iyimi?