Pazar veya pazartesi İstanbul - Ankara sıkıntı olurmu ?
Printable View
Pazar veya pazartesi İstanbul - Ankara sıkıntı olurmu ?
krdesım cumartesı sabah afyon usak nasıl 9 10 gbı urfaya donucem :)
Selam. Balıkesir nasıl, kar etkisini kısa mı gösterecek ?
Şişli taraflarında aşırı bir lodos var ..
dışarı çıkmama taraftarıyım o derece..
Yarın için kartepeye gitmeyi düşünüyoruz nişanlımla bi sorun yaşarmıyımız ? kar vs
nişantaşında fırtına var resmen.yağmur cama taş gibi vuruyor mübarek :D
mgm e göre o taraflar yarın karlı ama
emirin fikrini almak lazım:)
ipsala keşan:
https://pbs.twimg.com/media/Cacff66UkAA68tD.jpg:large
Yuşâ tepesindeydim 15dk önce sulu kar yağıyordu.Şimdi çengeldeyim burası sadece sağanak yağmur ama yuşâ'dayken hava 1 derece gözüküyordu. Çengel 4derece.
"Ankara: yarın gece yağmur yağarken sabah karşı kara dönecek"
http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx#sfU
Yağmurda yolda yeşillikleri takip edin.Ankara eğer beklenilenden daha soğuk olursa daha erken kar başlar.Ama kaymağı eskişehir hattı yiyecek bunuda kabullenin.
istanbulda aynı zayıf görsel kar işte..daha detayı olamaz.. c.tesi geceden itibaren yurttda bişeyde kalmaz.ay sonunu bekleyin büyük olaylar için
emir neden sürekli öteleniyo sistemler ocakta şubat başı diyorduk, sonra ortası şimdi sonu oldu bekle bekle kış bitecek modellerede bakıyorsun uzun vade güzel yaklaştıkça kayboluyor nedir sence sebebi?
kavak maltepe arasi 1/4 derece arasi geldim.islak ve soguk can acitti motorda
edirne ve çevresini bilen varmı ne durumdadır?yarın gidip pazar dönmeyi düşünüyorum?
Valla dışarı çıktım köpeği çıkardım daha dogrusu ben uzun zamandır böyle üşümemiştim arkadaş.. Hani bu sene kar yağdı ya yılbaşında ondan bile daha soğuk bugün... ellerim kafam kulaklarım dondu dondu canım acıdı yani...
bursa 4 derecenin altına indi hadi hayırlısı :)
Belediye yogun kar yağışı anonsu yaptı ama yağmur var. Zaten gecen seferde yapmıştı yağmadı:)) 30 cm yagdiginda da beklemiyorduk demişti:D nasil bir belediye bu :D
Sakarya'nın yüksek kesimlerinde şu an yağmur kara dönüştü. Yerler fazla ıslak ama tutmaz yani.
Antalyadan istanbula dönüyorum şu an Afyon dan Kütahya ya doğru yollar kardan felç durumda çoğu araç yolda kaldı diyebilirim.
Yarin sabah Balikesir den Bursa Uludag a gidecegim, kış lastigimde var zincir de. Nasil o bolge bilen var mi
Emir kardesim, 14 subatta, masukiye, kartepe ve bolu yedigoller civari ne durumda olur yazlik lastiklerle gitsem sorun yasarmiyim ? Cevap verirsen super olur
Benim sorum da boluda olanlar icin. Yarin istanbul'dan zonguldak'a gidecegim. Aracim oldukca basik. Bolu'da durum nedir acaba? Yolda kar var midir gidenler yorum yapabilir mi?
Net bir bilgi alirsam cikacagim hocam. Bartin amasra'ya gidecegim ben de ama parcalamak da istemiyorum arabanin altini:)
Az önce istanbuldan ankaraya geldim bolu tarafında kar falan yoktu yollarda, yol kenarlarında yer yer var sadece. Bolu tarafı -2, 0 derece arası, yarına kadar bişey yağmazsa sorun olmaz hiç.
ıyıkı erken cıkmısım yollar kardı ben gelırken afyon cıvarı
14 şubatda il geneli yağmur v.b olur onun harici uzakta görünür kar v.b yok.hatta 20 dereceleri bulan sıcaklıklar bile olabilir..
Uzun sure kar yok sanirim....
haftasonu özellikle ctesi ve pazar sabah bolu çok iyiydi:)
Kurtköy civarı gece fena don olmuş. İşe gelirken mahalle çıkışında 3 tane kaza gördüm yol cam gibiydi.
şubat karsız geçicek ozaman martta yağarsa yağar 1 kere kış bitti desenize :(
Emir Selamlar ;
19 Şubat Akşamdan gidiş 21 akşam dönüş izmire gitmeyi planlıyorum.
Yağmur Çamur Kar durumuna göre araba ile gitmeyi ya da uçakla giteyi planlıyorum.
İstanbul Bursa İzmir Güzergahı için ve izmir de genel olarak hava tahmini paylaşırmısın zahmet olmassa.
-20C olacak, haliç donacak falan durumları iptal mi şimdi?
15.02.2016 dan itibaren lastikleri rafa kaldırabiliriz herhalde 18-19-20 dereceler çıkıyor hava sıcakları artık yağmaz gibi.
gidişte sıkıntı yok.fakat 21 akşam 21:00'dan sonra bursa karlı ve izmirde yağmurlu.21 akşam 7-8 gibi dönüşü tamamlarsan kıl payı yırtarsın.Tabi saatlik değişim şu fazla.gidişte sıkıntı olmadığı kesin ama dönüşe 3 gün öncesinden tekrar bakarız.
sakın böyle bi hataya düşmeyin... ufak ısınmadan sonra tekrar kış var.
-20 v.b soğuk olayıda halen olma potansiyelinde.Nisan başına kadar 1 efsane daha hakkımız var.. bakalım takipteyim.
[QUOTE=GSİ CLUB;8046676]gidişte sıkıntı yok.fakat 21 akşam 21:00'dan sonra bursa karlı ve izmirde yağmurlu.21 akşam 7-8 gibi dönüşü tamamlarsan kıl payı yırtarsın.Tabi saatlik değişim şu fazla.gidişte sıkıntı olmadığı kesin ama dönüşe 3 gün öncesinden tekrar bakarız./QUOTE]
Çok Teşekkür ettim kardeşim , 18 i gibi falan bir daha çalarım kapını :)