Sagol kardesım,cokmus yahu....
Printable View
Sagol kardesım,cokmus yahu....
Selamın aleyküm herkese. Emir kardeşim, cuma günü İstanbul'da kuvvetli yağış gösteriyor. Doğru mudur, hiç inanmıyorum da telefondaki programa :)
Gönül rahatlığı ile arabayı yıkayabilirim artık. :D
5 şubat gecesine odaklansın ankara..gece detayları vereceğim.. trakya ve iç kesimler harici kar haberi yok bu arada 5-6 şubat için..
kırşehir çiçekdagı hafta sonu yükseklerinde kar olurmu emir köye gitcem de
çok rahat olur
fazlasıyla..
İç bölgeler için 5 ocak karla karışık yağmurla başlayacak olan yağış gece kara dönecek ve 6 ocak öğlene kadar yağacaktır.10cm felan birikiim bekliyorum ankara ve çevresinde.Bursa-Eskişehir-Bolu-Afyon hattı daha fazla olabilir..
Selamın Aleyküm iyi geceler Emir Abi Denizli için kar yağışı gösteriyor bu Cumartesi varmı bi bilgin? Paylaşırsan sevinirim~
emir hava sıcaklıklarında dalgalanma olacak sanırım. pazar tekrar yükselicek mi? ani bir düşüş olcak gibi gözüküyor çünkü...
ist.için c.tesi kar deniyor.aslı varmı.
pazar sabahı adapazarına gidicem sorun olmaz herhalde
Buyuk bır sıstem degıl,hatta kar ortusu olusturmıyacakmıs...
Emır kardesım,bu cmtesı pazar bodrum ve yatagan nasıl olur? Domuzlar partı yapıyormus,bakmaya gıdecegım.
İzmirde denize giriyoruz.
Ozgur bırde gaza gelme be ya...
Adam ormanda culluk bırakmadı,kar kıs gunes demeden. Sen bu sene nadasa bıraktın ama seneye acısını cıkar,ınsallah bekledıgın haber de gelır 2016-2017 sezonu ıcın.
Kriyo ıyıdır,basıt demekde ayrı bır kafa ama onemlı olan tufegın arkasındakı....
cuma cumartesi sistemi istanbulda en fazla havada kar bırakır, istanbulun yükseklerinde kar örtüsü bırakır inceden o kadar.
Kar lastiklerinden daraldım artık. Bugün çıkartıcam
inşallah bolu üzmez
mahsur kalsak dahi üzülmem anasını satim:D
Efsane sistem, en kuvvetli sistem ne oldu? 15 şubat sonrası mı gelecek?
gece genel açıklama yapacağım :)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba ve Perşembe artacak olan hava sıcaklığının Cuma günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağını belirtmişti. Meteorolojinin tahminlerine göre cuma ve cumartesi günü yurdun bazı bölümlerinde kar yağışı var. İstanbul'da ise cuma ve cumartesi karla karışık yağmur bekleniyor.
Kiriyo artik eskidi bende,kac sene oldu. Gazi fitti cokdan.
Emir;cmtesine Yatagan kar gosteriyor,gerci cok az ama nedir durum? Ozellikle cmtesi sabah 8-16 arasi?
Birde haftaya cars-cuma arasi Bafra ve cmtesi-pazar ordu giresun ic kesimleri nicedir?
Cokmu sordum :)
Bafrada bizim ev,bahce, araziler falan varmis. (Esim tarafi) Daha gitmek nasip olmadi. Avcilik oralarda yaygin midir ?
Yarın sabah Kayseri uçuşları iptal olur mu acaba, bu sabah çoğu uçuş iptal edilmişti.
Kar kış koşullarına pek uygun olmayan bir araçla bursadan istanbula gelicem yarın. yolda sıkıntı yaşar mıyım Emir sence?
Şimdiden teşekkürler
yatağan hafif kar yağışlı,ara ara kuvvetlenir.10-11 aralığında ise sadece 11 gecesi giresunun iç kesimlerinde hafif kar atar o da belki..
kar alacak yarın geceyi bekle.
Ankara: yarın gece yağmur yağarken sabah karşı kara dönecek.batı ilçeler daha şanslı.c.tesi öğlen ise merkez dahil güzel kar olur.örtü olur mu tam bilemiyorum.yağmurdan sonra ne kadar tutar.. ama 5-10cm arası beklenti olabilir
Eskişehir-afyon-bolu-bursa daha çok kar alacak denizli ve diğer iç kesimler yine tatminkar kar alacak.Yağışlar yarın geceden itibaren etkili olur.
İstanbul görsel olarak kar görür.yükseleri 1-2cm birikir.ara ara tipi olur o da belki.. kısacası istanbullular bişey beklemesin.Bu sistem öyle kısa süreli iç kesimlere yarayacak bir sistem..
Daha detaylı analizlerim devam ediyor ama halen önümüz puslu.Bu aralar üşütmüşüm galiba pc'ye oturup bakacak halde değilim fazla takipte edemedim k.bakmayın :) En kısa sürede geniş detay anlatımlı olarka geri döneceğim :)