Sefaköyde yarım saattir güzel yağıyor malzeme almaya çıktım bişey yok tam Armoniparkın önüne geldim bi anda yağmaya başladı hala devam ediyor bu şekilde 2 ssat yağsın başka bişey istemiyorum![]()
Sefaköyde yarım saattir güzel yağıyor malzeme almaya çıktım bişey yok tam Armoniparkın önüne geldim bi anda yağmaya başladı hala devam ediyor bu şekilde 2 ssat yağsın başka bişey istemiyorum![]()
çanakkale'e gittim, geldim
kumburgazdan sonra kar yoktudönerkende büyükçekmecede başladı yılllardır trakya üzerinden gelir di bu kar bu sefer nerden geldi
Livestrong
Bu nasıl iş arkadaş kurtköyde güneş açtı. Hani sabah hayat felç olabilirdi. Bende kimya iptal olacak diye seviniyordum.. Hala bu tarafa gelme saati varmı yoksa kar defteri kapandımı?
Pazar ballıcadan barajın oralara indim çıtırdan da yolları pek bilmediğim için birde arabada yeni olduğundan çok tanımadığımdan fazla zorlamadım. Kuzenimde full yapılı olan var vinç falanda var benimki standart sadece 4 mevsim off road lastiğim var çok dişli değil oda güvenemedim pek bilen biriyle gelirim ancak yada saplanırsak kurtulabileceğimizEn kısa zamanda haberleselimde ona göre geliym cherokee ile ***** 5.9 yakmıyor içiyor
![]()
bu hava durumu doğru mu?
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)