periscope da takip ediyordum bildiğin kar gibi olmuştu.
Printable View
ist. için yarında yağmur deniyor.havalarda serinlicekmiş.ramazanda iyi gider
Ufak güncel ; Haziran 15'ten sonra CİDDİ derecede sıcak saha alanına gireceğiz.. Evet buraya kadar her şey güzeldi..Ancak bu sıcaklıklar arasında eğer lokal soğuma olmazsa ekim ortasına kadar ciddi sıcaklıklar devam edecek ve bu barajlr için kırmızı alarm olabilir.Şu an abartma v.b yapmıyorum ilerleyen zamanda bunu grafiklerle size sunacağım.Ve önümüzdeki kış içinde olumlu haberler yok.. Kılpayı bize gelmekten vazgeçen sistemler,kar beklerken yağmur yağması.. Bunların yaşanması yüksek ihtimal.. Umut ? Tek umudumuz Eylül ayında ortalama yağış ve sıcaklığı yakalamak.Herkese hayırlı ramazanlar.. Araç yıkayacaklar ayın 15'ni beklesin.
Değerli bakanımız suyumuz çok "bol bol kullanın" demişti :))
Yeni uyarilar mevcut. Dikkatli olmakta fayda var :)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Yesikoyde ,asiri ruzgar olustu bi anda
Fenerbahçe'de yağış başladı sabah radyoda denildiği gibi olacaksa arabaya gidene kadar duş alırım.
Mecidiyeköy - Şişli şuan göz gözü görmüyor
Winter is coming
Ben böyle bir yağmur ilk defa gördüm hayatımda. Kadıköy yer.
Ataşehir fena yağıyor hava da karardı boşaldı gök resmen.
ümraniye tepeüstü şual sel aldı :)
Şişli merkez patlıyor herkes :D
selam,
son 10 yıl, Ege bölgesi' nin hava durumunu, fırtınasını vs öğrenebileceğim bir yer var mıdır ?
konu önemlidir, yardım ederseniz çok sevinirim..
2016 aralık ayı fırtına beklentileri vs vs lazım..
geçmişlerde olursa ona göre değerlendirebilirim.
İzmir'i görseniz şuanda...
https://pbs.twimg.com/media/CLpbkTHWIAAliw5.jpg
istanbul temsili
52 gören var bugün Antalya'da daha ne kadar sürer bu ? Kapıyı pencereyi açamıyorum fırını açarsında yüzüne vururya sıcağı ondan beter :D
yalova'da esmiyor :)
Sakarya'da yanıyor..
Evden çıkılacak gibi değil.
istanbul'da arada harika esiyor.
lokasyon: Maslak
ataşehir de öğleden sonra dünkü gibi yine güzel esmeye başladı. ama ciddi sıcak yauv
ayın 27si ile 5 Temmuz arası ülke genelinde lokal yağışlar olacak.Bunlar sağanak yağış olup uzun süreli olmayacaktır.Genellikle bu tip yağışlar sonrası ağır bir nem çöker ve sıcaklık tekrar tırmanır.Anlık serinlik yaşayacaksınız diyelim.Temmuz ayı ise şu anki verilerin daha üstü olabilir.Sıcaklık rekorları gelebilir.Ağustos ise bizim için daha iyi verilere sahip şu an..
5-8 temmuz yani bayramda bodrum filan ne alemdedir Emir
1 temmuz 10 temmuz arasi Ordu yorumu yapabilirmisin kardesim?
ANKARA İÇİN ACİL UYARI.İL MERKEZİ LOKAL DOLU OLABİLİR !!
Y.MAHALLE TARAFI İÇİN - 45DK
Y.MAHALLE VE DOĞUSU İÇİN 1 SAAT
kadar süre var.Ne olur olmaz önlem alınız
istanbul için gorunurde dolu riski varmıdır ?
Ankara, Son Radar Görüntüleri - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Kütle over hareketi yaparak geliyor,ilk dikmen civarını vuracaktır.en güçlü vurgularda yine güney-doğu için görülüyor.şu an temelli civarında..
Ordu yine sidikli anlasilan :(
ankara'da ilk part geçişleri başladı.dolu partları akşama kadar devam edecektir
Yahu bu doludan niye burnumuz kurtulmuyor nedir bunun sık sık meydana gelmesi? Hangi faktörler dolu oluşumunu tetikliyor? Valla paranoyak oldum artık en çok ziyaret ettiğim site hava durumu sitesi oldu.
1 Nisan - 1 Hazirana arası bizim ülkemiz için dolu olaylarının stabil olduğu dönemdir abi.Ki bu dönemde yaz yağmurları,havaların kış modundan çıkıp kademe kademe ısınması vb olayları bu süreçte doluyu tetikler.Bu dönem içerisinde de olması normaldir.Lakin şu aralar yaşadığımız dolu olayları ne kadar normal dışında olsada benim için normaldir.Neden ? Yıllardır bu süreçlerde 1-2 defa dolu vurgunu olmuş ülkemizde ve hatta dünyada.Dikkat ettiyseniz sıcaklıklar limitörde gidiyordu.aşırı ısınan yerde ister istemez havada gerilme oluyor.Ve bu ısınmalar sonrası havada oluşan gerilim kendini dolu olarak boşaltıyor.Belki teknik açıdan vurgulayamadım ama bu döngüde olan bişey.Bu ülke bu durumları çok yaşadı yaşayacakta.Mesela bundan sonra hava nemle birlikte tekrar artar ama bu sefer soğuk akım rüzgarlar ülkemize uğrayacaktır.Sonrası ağustosta tekrar bir şimşekli boşaltma işlemi olur ve kademe kademe düşüş başlar :)
Önlemimizi aldik. Tesekkurler :)
Bu istanbulda yağması beklenen muhtemel yağmur henüz Ümraniye tarafına düşmedi
Varmı İstanbulun çeşitli yerlerinde yağmur?