emir sincan organizede sürekli yağıp yağıp geçiyor kafasına göre, bu taraflarda dolu ihtimali var mı? arabaya bi problem yaratır mı
Printable View
Emir bu hafta sonu için Antalya'da durum ne yağmur olur mu?
valla hiç huyum değil aslındada valla önemli bir plan var :)
c.tesi pazar bozcaada nasıl olur emir?
7 mayıs akşamı hafif yağış,8 mayıs öğleden sonra ciddi yağış var.
Antalya kesimine gidecek arkadaşlar ayın 10'nu beklesin.o taraflardan yeni geldim,deniz soğuk,giren kişi sayısı 3-5 kişi anca.Gündüz ve gece sıcaklığı iyi fakat soğuk esiyor.Bence şöyle 1 ayı var oranın :)
havalar ne zaman ısınacak
motor aldık bınemıyoruz yagmur camurdan
İzmir tripli bu aralar sabah ayrı oglen ayrı aksam ayrı :D
bu konu hakkında bı dusuncenız varmı acaba :D
8 Mayıs pazar günü, Bolu'da hava durumu ne olur? İphone hava durumu yağışlı gösteriyor ama, bir bilenden duymak isterim. :)
@GSİ CLUB kardeşim 28 mayıs/03 haziran tarihleri arasında göcek taraflarında hava drniz durumu nasıl olur? Yelkenli sezonunu açıcaz kısmetse şuan ki havalardan dolayı biraz kuşkularımız var senin tahminlerin nedir
15 mayıs pazar kocaeli-körfezde durumlar nasıl olur acaba.
Kardesim yurtdisi sorabilirmiyiz?
Emir kardesim 19-22 mayis tarihleri Bodrum icin bilgi alabilirmiyim
Ozaman cmtesı pazar Nurburgring pisti.
Pazartesı salı Spa pist tahmınlerı alabılırmıyız? Spa Belcıka'da,Spa bolgesınde....
Maltepede sağanak indirdi biraz önce
anadolu yakası bu akşam yağmur varmı hocam ?
pendikte bi temiz yağdı geçti :)
Yağmur yok diye arabayı yıkattık hatta camlarını camsille sildim tertemiz olsun diye.
Az önce 2 dk yağmur atıştırdı (çamur diyelim) araba komple kahverengi benek dolu.
Bölge Ataşehir.
kuraklik gelecek , son 20 yilin en sicak senesi vb diyorlardida ben bu kadar soguk mayis hatirlamiyorum.
Ne zaman yanmaya baslicaz gelsin artik yaz :o
Güzel sakin sıcak,fakat 25'ê felan uzamasın yağış geliyor
Nurburgring ; haftasonu sabah ilk saatler sakin ama öğleden sonra hafif-orta yağış gelecek
Spa ; P.tesi ve salı öğlene kadar sakin.öğlen yine hafif yağış atıştırır.akşam vakitlerinde sakinleşme mümkün.
Ankara icin bir bilgi var mi Emir ? Yagıslar sikinti olustirur mu?
Araba yikamaya ne zaman baslariz :D
Ring icin ctesimi pazar mi kardesim? Pazar ogleye kadar yagmur yo?
Spa pazartesi gunu full yagmur yok sanirim? Bu super haber,o gun Track Day var.
valla sıkıntı 22 mayısa kadar bu yağışlar devam..
H.sonu nurburgring'de yağmur var.Fakat bu yağışlar öğlene doğru geliyor ve orta-hafif kuvvetinde.Çok çok etkili değiller.Bu yüzden hangi gün şanslı dersen %50 %50 ikiside seç beğen al.Spa ise nurburgring'e yağış bırakan yağmurlar 1-2 gün sonra yani senin dediğin p.tesi salıya o bölgeye geliyor fakat yağış yok gibi bir şey.. yine öğlen saatine geliyor ama etkisi az.Yükseltinin çok oldugu yerlerde lokal sağanak olabilir bir ihtimal.
Sagol kardesim. İnsallah cok az yagar. Spa'da sorun yokda Ring de tam gazda fena. Tehlikesi buyuk,ustune cok kaza oluyor ve pist zirt pirt kapaniyor :(
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-g...x?sN=16010139y
Soyle bir uyari gelmis.. Dikkatli olmakta fayda var
Haziran 10'a kadar 40 gün süren kırkikindi yağışları iç bölgelerde devam edecek..