geçen gün temden giderken çekmece gölünü gördüm de, bu kadar kuru hatırlamıyorum daha evvel
Printable View
geçen gün temden giderken çekmece gölünü gördüm de, bu kadar kuru hatırlamıyorum daha evvel
Bu hafta en sıcak hafta olacak.20sinden sonra tablo değişir.soğuk çekirdeği kuzey avrupaya akıyor.balkanlardan soğuk alma şansımız artıyor.3-4 sonra detaylı açıklama yapacağım zaten.
Haftalardir bekledigimiz 13 subat yalan oldu :(
Yarin kartalkaya ya gidiyorum,yagmur gosteriyor,dogru mu doktor? Soktayim suan! Saliya kadar orada durum nedir,soyliyebilirmisin?
cıesay krdşm bu sefer guldurmedın.. :(
Kartalkaya'da kar var gözüküyor ancak gündüz sıcaklığı 15'ine kadar kar için sıkıntılı.15-16sı ise gün genelinde karla karışık-kar alabilir..
En kötü durumda bile garanti kar durumu oluşsa buraya anında yazacağım ama herkes gibi bende kafayı sıyırdım bu durumdan :) Ama genel olarak baktığımda ümidim var.çünkü bir takım oluşan akımlar işimize yarayabilir.Yani henüz kış bitmiş değil,sıcak olması gereken aylarda çok çok düşük soğuk ve kar yağışlarıda görebiliriz.Mevsim kayması denen gerçek var sonuçta :D
istanbul bu aylarda bukadar sıcak hayret bir olay..
bugun enteran bir soğuk var havada varmı kar ile ilgili bir gelişme :D
Bu kadar sessizlik yeter :) Totemlerin tutdu galiba :D son 7 gün bakalım :)Modellerde kararsızlık var derken meğer sistemler arızalıymış.. 20sinden sonraki ön görüler artık daha canlı :)
ayın sonlarına kar olabilir mi
yeşilköye yağmaz boşuna bakma :D :p
bu arada takdir ediyorum
Tum istanbula kar yağar yesilkoye yagmaz hic biyerde yagmaz yesilkoyde yagar 18 yillik deneyim bunu isaret ediyo :D
https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...60242863_n.jpg
bunu paylaşıyım kıskananlar çatlasın :D Dünyanın 10. büyük gölü Lake Erie komple buz tuttu :) Millet kar motorlarıyla dolaşıor üstünde :) Adalara kadar gidip balık tutuyorlar.
ay sonu kar gorunuyormu kardesım ?
dun araca ozel zıncır aldım :D:D ona gore kayak ayarlayalım : )
14'u aksami ve dun 11-12 cm kar daha yagdi ama dun aksama dogru kesildi,fena sis basti. Bugun hava acik sayilir kartalkayada.
22 sinden itibaren yagislar basliyor mu istanbulda? Ve kar yogunlugu ne gorunuyor? bu sefer mutlu haber ver bize ;)
Yollarda hıc kar yok,E kasa merc bıle,standart kastıkle cıktı,o halde yanı...
Pıstler fena degıl,pers gunu kotuydu,cuma cmtesı toparladı ama bugun yıne eskıye donuyordu dondum.
Sanırım havalar 4-5 gun boyle cok daha kotu olucaktır...
yazın buyuk sıkıntı beklıyo bızı .allah yardımcımız olsun. ıns kuraklık yasamayız