Ben 13-18 subat oradayim. Palazzo yada Doruk da olan varsa haberleselim.
Heralde 12-13 subat gibi kar basliyor boluda?
Printable View
Ben 13-18 subat oradayim. Palazzo yada Doruk da olan varsa haberleselim.
Heralde 12-13 subat gibi kar basliyor boluda?
biran önce kar yada yağmur yağması lazım allahım sen bize kuraklık çektirme
Kesın pıstte yada aksamları gorusuruz ;)
Doktor,haftaya bugunlerde Boluda kar var degıl mı?
pazar p.tesı yağmur yağışı olacak sanırım, ondan sonrakı hafta sonuda buyuk ıhtımal kar gelıo dımı havayı koklayan adam GSI.. :D
2 gündür takip ediyorum,ciddi kararsızlık var bu gece yada akşam açıklama yapabilirim.Çünkü her model farklı görünümler sunuyor.
İstanbul un kar hasretİ nezaman bİtecek..
Sinir olmuş durumdayım şu an.. Kar 10-13 aralığı için sınırda kalıyor ve kaçıyor.Ancak önceki sistem gibi kararlı durumlar yok.yani rüzgar kuvveti ile istanbulada girebilir.son güne kadar kesin bişey diyemem.Yağmur-karla karışık durumları var ama.Hatta bazı yerler ŞU an ki görünüme göre sağanak yağış alır.Peki 10-13'ten sonra ki yeni bir soğuk dalgası ne zaman ? ; Bazı modeller 20sine kadar inişli çıkışlı ara ara yağışların olacağını,bazı modeller ise 20sinden sonra soğukların daha iç kesime gireceğini söylüyor.Diyagram çıktıları ise bi o kadar kararsız hal almış..Kontrol çıktı verileri bile gündüz-gece farkediyor :D Bunun sebebi ne olabilir bilmiyorum ama en geç 3-4 gün içinde ortak durumlar belli olur diye düşünüyorum.Umarım en kısa sürede yine yeniden kar görürüz.. :) Bu arada önceki sene tahminleriyle başarılı olan bir çok uluslararası kuruluşlar bu sene bizim ülkemiz adına tahminlerini tutturamamış.. ama onlar halen mart 2014'te bizim ülkemizde sert koşulların olacağını ön görüyor..
Evet 10-13 sistemi gösterdi ama elletmedi :D yağmur görülebilir.bakalım 20si demiştim.20sinde bir şeyler gözüküyor,umarım o da döneklik yapmaz.. Ama er yada geç sağlam bir yağış elbet olacak inş :) Bu arada 13-20 arası en sıcak dönem olacak plan yapılması için güzel aralık :)
Malesef isler kotu gidiyor :(
10-13 arasi ic kesimlere yagacak ama istanbulda sicaklar sinira dusmuyor :(
Boluda kar guzel. İnsallah subat 20-Mart arasi guclu sistemler gelir...
arkadaş nedir bu hikaye gece nebicim yagmur vardır şimdi nası güneş nası rüzgar var dısardada ırıspı gibi bir acıyor bir kapıyo yetti be :D
Kar/Yagmur bol yagsında,dugun nısan yapılır. Yoksa sonumuz cok daha kotu arkadaslar...
su an dısardan geldım kazakla gezdım ve terledim resmen bahar havası var .. arabanın cam acık gezdım.
13-16 subat Bosna Jahorinaya gidiyorum kayak için ama hiç kar yokmuş :(