Maslak simsiyah oldu, gök gürlemeye başladı
Bildigin,tas dusuyor kartalda dolu
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
aynen pendikte de fena bir dolu var hala devam ediyor.bam güm vuruyor küçük de değil araçlarda hasar yaratacak
bostancıda durum nedir dolu yağdı mı ?
Büyükçekmecede sadece hafif yağmur yağdı ama hava kapalı ve gök gürültülü.
Anadolu yakasından birkaç arkadaşım söyledi , ciddi dolu yağmış.
arkadaş ben böyle bi hava görmedim, maltepede bildiğin ceviz büyüklüğünde dolu yağdı ve gök gürlemesi dinmek bilmiyor, motor gibi durmaksızın sürekli gürlüyor...çok enteresan.
2.0T FSI
kaportacilar dolu duasınamı çıkti nabti anasni satayim bu nasil hava
bıraz once besıktasta tek tek vurmaya basladı. ulan dedım noluyoruz 10.kattayız catıdan cat pat ses gelıyor. asagı bı baktım tak tuk vuruyor yahu arabalara.hayvan gıbı dolu.ıneyıp bısey orteyım dedım yemın edıyorum yemedı yanı cıkmak. oglen arası mac yaptım ayaklarımız yere yapıstı sıcaktan sımdı dolu yagıyor.hayra alamet degıl valla.
![]()
Bu nedır arkadas,bu sene marttan berı yuzumuz gulmedı.
Sıze ılgınc bır detay vereyım; Hanı Anadolu'da ozellıkle Karadenız-Dogu anadoluda don oldu,Kayısı-Kivi-Fındık ve bugday da %50 den fazla mahsul dusus oldu. Duymussunuzdur,duymadıysanızda aldıgınız meyve fıyatı yada cukulatalarda goruyorsunuz,goreceksınız.
Bu don ne zaman oldu bılıyormusunuz? 30 Mart gecesı.... Yanı AKEPE nın yenınden secildıgı gun!Hanı turlu oy calmaların,yuzsuzluk ve sahtekarlıgın yasandıgı gece...
Allah'ın sopası yok dıyecegım ama tarıhının en buyu tarımsal don feaketının bugun olması tesaduf mu?
(Kivi bahcemızde 650.000TL den fazla urun kaybımız var)
maltepe patladı hava yine... kıyamet kopuyor dışarda.. digiturk mijitürk uçtu..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)