Sabah 07:00 civarı Acıbadem'den Ümraniye'ye geldim buz filan yoktu..
Printable View
Sabah 07:00 civarı Acıbadem'den Ümraniye'ye geldim buz filan yoktu..
Bu sistem de patates çıktı rıza baba
Üsküdar'da toz halinde kar yağıyor, arabaların üzerleri kaldırımlar beyazladı bile..
Bu sistem cacık, sadece sokak aralarındaki taşların araları doldu :)
Bi yandan güneş bi yandan kar var aksarayda. :D
Ankara'da havada bulut yok güneş var :) 10 kat giyinmezseniz donarsınız, özlemişiz :D gece -11 olmuş sabah -5 :)
Bursada kar yagisi basladi. Yerler ince tabaka beyazladi. Manzara harika yagis temposu 3 hafta once cok benziyor ama o kadar etkili degil
Istanbul 2 seferdir sag gosterip sol vurdu galiba :D Gene bir şey yok.
Akşama birşeyler var mı bekleyelim mi?
Suan zonguldak kastamonu arasi gidiyorum. Tam 4 çekerlerin eglence yolu haline gelmis :) zonguldaga ankara guzergahindan gelenler bilir tünel oncesi ve sonrasi hava durumu değişkenlik gösteriyor tünele girmeden kar yoktu çıktık tünelden heryer pert:D
Sapça tüneli bu arada dorukhanla karistirilmasin
Uzun sure kari ozliyecegiz istanbul'da... Belki sali gunu birseyler olur ama uzun sure tirt. Karadeniz cosmus durumda,heralde 4-5 gun full kar olur memleketimde.
Dün gece ve bugün ciddi kar gösteriyordu, hiçbir cacık yok :)
Erenköy parmak arası terliklerini giydi.
Çarşamba (1 Şubat) İStanbul Ankara
Peşembe (2 Şubat) Ankara İstanbul yapacağım....
Hava temiz görünüyor. Kar bastırır, yol kötü olur, Bolu'da kalırsınız tarzı tahmini olan var ise bilgilendirirse sevinirim :)
Kış Lastiğim zincirim vs tam...
Bazı forum üyelerinin @GSİ CLUB dan beklentisi :D:D
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...84&oe=594B9500
sabiha gökçen tarafında durum akşam ne olur acaba ? o kadar yağmadı yağmadı akşam bastırırsa sıkıntı yaşamayalım :)
bayrampasadan sultangaziye geldim 3 dk içinde durum bu.
http://i.hizliresim.com/Er13Nv.jpg
Suan kastamonudayim. Kastamonu coşuyor :)))
güneşli gösteren MGM, şu an kar yağmaya başladı inceden Ankara'ya...
k.köy 2 derece
sulu kar var
Biz Antalyada 2 gündür resmen donuyoruz, yüz felcine sebep olacak bir rüzgar var.
Buralar böyle ise iç kesimleri düşünemiyorum.
Yağış yok ama kuru soğuk adam öldürür..
biraz mola..atmosferde bir müddet kararsızlık ve pattern değişimi olacak.şubat 10 - mart 10 arası yine çok yorulacağız.Antalya'ya dahi kar geri gelebilir.. 2 kere tahminler bizi yanıltsada gördüklerimi yazmaktan çekinmeyeceğim.Affı yok o beklediğim sistem elbet bu kışta tekrar uğrayacak.
Insallah kardesım,guzel haberlerını beklıyoruz. 10 gun buralar sessız :(
Bayrampasa karla karısık bişeyler yapıyor. inanılmaz soguk.
beylikdüzünde kar yağıyor
Şuan sultangazi lapa lapa yağıyor.
hava durumunda yağış gözükmemesine rağmen , şu an yenibosna da sulu kar atıştırdı :soru:
5dk önce ataşehirde de kar başladı. bayağı büyük taneli güzel yağdı ama 2-3 dk içinde durdu.
istanbul bildiğiniz istanbul herkesi ters köşe yaptı .beylikdüz kar yağıyor
Hava gıdıyor,kalıntılar bunlar. Cıddıye almayın....
gece -10 du hava, şimdi ise -6... dün arabayı çamurlu bir kısma bırakmıştım, sabah koca explorerı buzdan sökmek baya zor oldu :)
yarın sabah saat 720de İzmir Trabzon uçuşum var. akşamüstüde sabiha üzerinden aktarma ile Trabzon İzmir uçuşu. herhangi bir sorun olur mu? Trabzon tarafında hava nasıl bilen var mı?
bidigin donduk bugün
pazar günü için ist. 13 derece deniyor.
Bizim iş yerinde alt ve üst daireler boş, pimapen yok, kombi son seviyede 1.8 barda stabil olarak çalışıyor, elektrikli ısıtıcılara el değmiyor ama hala 17 derece içerisi. Bugün Ankara'da ciddi ayaz var. Ne zaman kırılacak bu ayaz Emir?
Şubat ayı ortasında ciddi bir yağış Sibiryadan kopup geliyormuş geliyormuş falan...
6 Ocaktan daha sağlam bir sistem görünüyormuş Emir Şubat 8 gibi ne diyorsun bu konuda gerçekliği nedir?