Sanırım kar yalan oldu. Güya sabaha yerler beyaz olacaktı.
Tuzlama araçları 1. köprü yolunu gece boylu boyuna tuzladılar metrobüs yoluyla birlikte fakat beklenilen kar yağmadı gitti tüm şartlar dün gece müsaitti hava çivi gibiydi yerler kuruydu ama olmadı malesef..
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/
k.çamlıca ya bakınız![]()
Kanarya-soğuksu-k.çekmece -avcılar -haramidere-beylikdüzü tertemizyağacağı yok ama insan bekliyor işte
![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
annemde sabah kafa bularak uyandırdı kalk işe geç kalcan yollar bembeyaz yavas yavas gidersin diye zıpladım yataktan ama hüsran oldu. buzdolabının derin dondurucusunda daha fazla kar vardır dısardakinden![]()
1881 - 193∞
kurtköyde yarım saat önce tipi halinde yağıyordu, ama şimdi yavaşladı ve yağmaya devam ediyor.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Gölcük'te sabahın erken saatlerinden beri lapa lapa kar yağıyor. Araç geçmeyen yollar,çimer incede olsa kar kapladı...
Çamlıca tepesi ehhh işte çok az bi kar vardı ama yollarda hiç yoktu arabaların üstünde 1cm civarı.
çamlıca tepesi dışında hiçbiryerde kar göremedim kadıköye gelene kadar.
kadıköyde sanki eylül ekim sonbahar havası
Ahhh Emir Ahhhhh
madara olduk valla
umutlar başka kışa![]()
buzdolabımdaki kar daha fazla dedim alındı heralde buraya acaip yagmaya basladı ahmetin dedigi gibi yakınmısız onu anladım. tabi 5-10dklık bişeyce cacık olmazda bole devam ederse hoş eder
1881 - 193∞
beylikdüzü kar yağıyor ama kendine faydası yok yağan karın .meteroloji yine sınıfta kaldı .sanırım yine fazla abarttık.hayırlısı allahtan ..birazdaha bekleyelim görelim..
Şuan Gebze'de güzel bir yağış var. 3 cm olmuştur.
Altınşehir şahintepe de ufak ufak atıştırmaya başladı.
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)