Yeşilköy kar gördümü şimdi ? :D :D Bu arada akşama kadar aralıkla kütleler geldikçe tipi devam edecek
Printable View
Yeşilköy kar gördümü şimdi ? :D :D Bu arada akşama kadar aralıkla kütleler geldikçe tipi devam edecek
@GSİ CLUB Sakaryada genellikle istanbul ne alıyorsa hemen hemen yakın yağış alırdı , şu an 1 karış kar var ve lapa lapa yağmaya devam ediyor duracağada benzemiyor bu sene ne değişti?
Denizellik etkisi mi istanbulu vurdu bu sene daha fazla ?
Şekerpınar-Tepeören iyi yağıyor şu an.
Tipi şeklinde ince ince. Ama ana yollarda çok fazla tutmuyor. En fazla ince tabaka oluyor.
Akşamı bekliyoruz.
Ofistekilere ve eşime ağır madara oldum. Senin forumdaki vatandaş accu weather'ı takip etsin diyorlar :D :D
Balkanlardan gelen soğuk Emir kütlesi yurda giriş yaptı. Avrupa yakasında Emir yağışı şiddetini arttırdı. İlerleyen saatlerde rakımı yüksek olan semtlerde Emir kalınlığı 10cm'e ulaşabilir. Emir yağışı trafiği etkileyebilir. Otomobilinizdeki Emir kütlesini temizlemeden yola çıkmayın.
Emir aşağı Emir yukarı, sürekli sayfayı yenilemekten ve Garfield gibi camdan bakmaktan, Emir şöyle dedi, Emir böyle dedi demekten devrelerim yandı :D :D
kuyumcukentten seslenıyorum ses1-2 kar yagısı var. Tamam.
rüzgar yönü,basınç dizilimi,soğuk çekirdeğin konumu v.b farklar olabilir.Bu sistemde böyle oldu her zaman öyle olacak diye kaide yok :)
Accuweather'ı bırakalı 4 yıl oldu.Halen diyorum önceki seneye göre tahmin yapıp,sadece ilk 3 için %50 tutarlılık sağlıyor.Güneşli iken kar ikonu koyduğu günleri bilirim accunun.İstanbul'un her karışını bilsem ilçeler bazında tahmin verirdim ama o da zor,yağışında ne oranda düşeceğini bilmek çok güç.. sizin tam konumunuz nedir ?
Yok arkadaş bu kar tutmayacak işe devam :D
Ben Emire güveniyorum yoksa zaten sıçtık akşama bana gangbang yapacak amk 3 ayı dünden beri yemek yemedik akşam bi çıtır yiycez diyolar :D
valla yağsında nasıl yağarsa yağsın caddelerin tutmaması bir nebze iyi çile çekmıyoruz yollarda ara sokaklar olsun boş alanlar olsun tutsun yeter onada razıyım en azından beyaz bir tabaka görüntüsü bile insanı sevindiriyor.
Bu nasıl bir şeyliktir :D
http://i62.tinypic.com/fz3vux.jpg
bildğin sizin orada bulut yok diğer yerler tamam :D Tepeden inen kütleler ara ara yağış bırakacaktır,akşama sıcaklık indiğinde etkili olur
hahahah kozyatağı erenköy suadiye buralara kar yağmaz :D he bide yeşilköy fix
yeşilköye yağıyo da yalandan
MAslakta yağıyor yağmasına da, eriyor durduğunda.. Yerde kar yok an itibariyle
Bostancı civarı nasıldır acaba? Akşama tutarsa yürüyüş yapmak isterim hanımla; var mıdır böyle bir ihtimal?
yeşilköy lan ora :D za
lan berkan kuruttun bahçeşehiri kar yağmıyo ne cunup adamsın ya :D