Bu Nasa'nın açıklamaları ile ilgili ne diyorsun hocam? Buzul Çağı'nın başlangıcı bu sene olabilir Güneşteki lekeler falan bir şeyler açıkladılar.
Printable View
Bu Nasa'nın açıklamaları ile ilgili ne diyorsun hocam? Buzul Çağı'nın başlangıcı bu sene olabilir Güneşteki lekeler falan bir şeyler açıkladılar.
Nasa nın hepsi fedöcü. İnanmayın...
Nasa ne hikmetse her sene mini buzul çağını getiriyo:D
haftaya yazacağım biraz bekleyiniz :)
o kadar abartı değil ama güzel-orta karışık bir kış olacak.. 2015-6 ayarı olabilir..
maalesef yanlış gün..yağmur mevcut tam gün.
bu konuyu takip ettiyseniz veya edenler varsa benim önceki yazılarımı hatırlasınlar.. güneş aktivitesi olsun,tam aksine küresel soğuma var diye çok kere yazmıştım.. Hatta bir grafik vermiş 2020'den sonra daha hissedilir olacağını yazmıştım.2020'ye yaklaştıkça etkilerini daha net göreceğiz amaaa mevsimsel kaymanında etkisini göreceğiz..Küresel soğuma demek sadece kışın çok kar demek değildir çünkü.. Nasa vb herhangi bir kurum değil genel datalarda destekliyor bunu.Özellikle bu kış ani atak sistemlerinde bu etkiyi gözlemleyeceğiz.(not alın bunu:) )
https://www.youtube.com/watch?v=KhxRU_mqUSY
İlerleyen günlerde daha açık biçimde durumu izah edeceğim.
üşücekmiyiz yani
doğalgazda zamlı ohhh mis
Doğalgazı şimdiden yakın duvarlar anca ısınır.
Bu pazar Yedigöller için bi tahmin almam mümkünmüdür kardeşim?
http://www.cpc.ncep.noaa.gov/product...x/ao.sprd2.gif
Ao çizgisi inişe devam diyor.. Tam tahmin ettiğim gibi ay sonu gibi gözüksede kasım başı ilk soğuk sistem ülkeyi vuracaktır.Hatta ay sonu ucundan derken kasım başı daha etkili soğuk olarak vurabilir.İzlemeye devam ,yağış vb oturduğunda detay yazarım
Accuweather'a göre 10Kasım gibi kışlık pabuçları takayım diyorum İstanbul için.
@GSİ CLUB Emir selam, 22-23 ARALIK Ankara için bir öngörün var mı ? 23 aralıkta sınav var ankara' da ama uçakların kalkması v.s. durumlarıne engel koşullar oluşur mu ? Yada karadan mı gitmek daha mantıklı olur ?
10 kasım için erken,ufak bi soğuk geçiş için hemen kışlık geçilmemeli.Kasım sonuna doğru net bir tarih vereceğim ilerleyen günlerde.
belirsiz,eskisi gibi uzun vade şu an net gözükmüyor.25-27sinde kar ihtimalleri var ama bunlar erken tarihe gelebilirde.. Kısacası şu an kesin bir şey diyip vebal alamam.Biraz daha beklemek lazım o tarihler için..
Merhaba Emir,
İzmir için hafta sonu ve kış durumu nasıl gözüküyor? Ne zaman gelir? arabaya bakım yaptıracağım :)
Emir merhaba,
20,21,22 ekim için Antalya'dan Ankara'ya araçla bazı eşyalar taşınaca. Bugünler için yağmur olasılığı varmıdır?
26-27-28 Ekim pist haftası, yağmur vs durumları ne olur ise park için bi öngörü alabilirmiyiz?
h.sonu temiz olur,kışın bol yağış olacak.2017 tarzı kar hadisesi olabilir.Aralık sonu daha etkili olur kış.
20 ekim akşamından 22 ekim sabahına kadar ankarada yağmur olacak maalesef.Yüksek ihtimal antalya-ankara arasıda yağmurlu
26 ekim temiz ama 27-28 ekim bol sağanak olur..
26 ekim de istanbul-mersin 29unda dönüş bolu ankara mersin arası için soğuk ve yağmur durumu nedir. İş çıkışı akşam gidip gece bir yerlerde uyurum diye planlıyorum.bolu da ***** yaz günü montla gezildiği için.
Haftaya etkili bir soğuktan bahsediliyor kar durumu da olabilirmiş..
09 Ekimde yazmışım ay sonunu :) biraz daha zorlarsa iç kesimlerde yüksekler 1 2 cm kar görür.
26 ekim dönüşte ısparta-eskişehir civarı karla karışık yağmur,yağmur vb görülebilir.. ve soğuk olur.29u temiz ama bolu tarafı her zaman olduğu gibi soğuk olur :)
istanbul nasıl 22-23 ekimde 2 gün Ataşehir civarında olacağım burada hala tişörtle dolaşıyoruz kışlıklara geçildi mi ince bir hırka yeter mi :)
31 ekim 4 kasım için Antalya kemer hava durumu nasıl olur üstad? Denize girilir mi?
Emir selamlar kardeşim,adaşım :) Haftaya Cuma 26'sında bolu abant yapacağız, yağış görürmüyz? Çok teşekkürler şimdiden...
dün bağdat caddesi sağanaktan bitmişti. Avrupa yakasında yağmur yağmamış. istanbul tahminlerini de artık bölge bölge ayırmak gerekecek :)
lan allah cezanızı vermesin ilk mesajı açmışım yanlışlıkla beylikdüzünde kar yağıo diye okudum dedim nooluo ben Maltepede ofiste tshirtle oturuyorum. Mont falan almadım ayvayı yedik dedim. 2012 yi görünce Jeton düştü.
Emir selam 4 kasım sapanca tarafları nasıl olur bir etkinliğimiz var yağmur çamur olurmu :) @GSİ CLUB
@GSİ CLUB 27-28-29 ekim Çanakkale nasıl olur ?
K.bakmayasın arada kalmış,postu görmemişim.yağış yok ama 24-25 indne orası kar alacak.26sıda biraz soğuk olacaktır.
kesinlikle.. ama bu kışın ayrım yapmamıza pek gerek kalmayacak gibi :)
oldukça temiz.. sıcaklıkta tatminkar olur
temiz..hafif ılıman,geceleri soğuk olabilir.
24-25ekim batı karadeniz ,göller yöresi,ankaranın yüksekleri havada da olsa kar görecektir.kasım başı yağmurlar gelecek,25 ekim-5 kasım arası kısa yaz modu olabilir.muhtemelen pastırma ayazıda bu sene az etkili geçecek.
Çok teşekkür ederim emir :)
havalar güzel motora devam
Bu sene Ankara için kış lastiğine ihtiyaç duyar mıyız, kar olarak değil genel olarak? @GSİ CLUB
Geçen sene boşuna almış gibi hissettim
Sabah İstanbul 9 dereceydi kazak-bot kombinasyonuyla çıktık, şimdi güneş çıktı hava 30 derece mayo terlik kombinasyonuyla devam :)
kartepeye kar inmiş. Ben maltepede ofiste polar ile kıkırdıyorum klima sıcak mode da 29 derecede. Diet yüzünden ayarım bozuldu emenike. Normalde bu havada tshirt giyerdim ben yaw.
Bugun Ankara'dan donerken Bolu tarafında bayagi kar yagiyordu. Asvaltta birsey yoktu ama agaclar biraz beyazlamıs karayollari kamyonlari yola tuz serpiyordu.
Sabah Arabada 7 dereceye kadar indiğini gördüm. tam hastalık havası
Ooo forumdonanım da "GODZİLLA" konusunu açmış Nallart :) Ben tabi buradan takip ediyorum da o konuda bayağı makara oluyor :) Aralıkta kar görebilecekmiyiz acaba ?