Sistemi tutturan kimse olmadı MGM, windy, accu, forumlar, modeller..
Herkes ters köşe oldu demek ki tahmin parametrelerini değiştiren başka koşulların hükmü geçerli oldu..
Printable View
Sistemi tutturan kimse olmadı MGM, windy, accu, forumlar, modeller..
Herkes ters köşe oldu demek ki tahmin parametrelerini değiştiren başka koşulların hükmü geçerli oldu..
şantiyeyi yılbaşı öncesi kapatıp izne gitti işçiler ve şantiye şefi ,ankaraya gitmişti az önce aradı ankaradan inegöle kadar gelmişler inegölde kaldık dedi yollar kapanmış bursa nasıl diye bana sordu bursada bi tene bile kar tanesi olmadıgını söyledim
bursa bandırma bandırma biga biga çanakkale yolu benim şantiye güzergahım acaba pazartesi cuma arası bu hafta sonuna kadar
bandırma biga çanakkale ezine de hava durumu nasıl olur
Ankara akıyor masallah
Bu aksam icin kar var mi yok mu
İstanbul icin son gelişmeler nedir. Bileğidir olan var mi? Kurtkoydeyim su an. Öğleden beri ara ara kar atıyor ama kayde değer aksyin yok şimdilik. Yerlerde kurudu. Hava ayaza cekiyor. Yağsa tam tutacak hava.
sanırım geceden sonra baslıcak.. bekliyoruz dört gözle hazırız :)
Kaldirdik bekliyoruz,silecekleri :)
İsin sakasi,yine olmadi be..
Onumuzde ki 2 gun az biraz yagacak...
Gerci 2 gündür Adana Mersin tarafindayim,full yağmur...
Bir umutla hep bekledim bu sene ama henüz kara doyamadık
Bugün bi iş gereği Gebzedeydim saat 16.30-17.00 civarlarında havada net kar yağdığını gördüm ancak 10 dakika sürdü,teselli oldu :)
istanbul için saatler kaldı.Bu gece ve yarın akşam vakitleri yağış kuvvetli olacak.Kim tutturacak göreceğiz,sistem 7 ocak dedik burda bağırdık kimsede kalkıp sistem öldü demesin :) Wait & See :)
Amorti bile çıkmadı :)
saat söyle yoksa inanmazlar😂
Yarın 9:50' de İzmir' e uçağım var, iptal durumu olur mu? @GSİ CLUB
Mübarek kar Ordu-Giresun sahil kesime düşmemeye yemin etti herhalde :D
Havayı Koklayan Adam @BunyaminSurmeli
·
1 sa
Bugece kar geliyor, yarın 05-08 saatleri arasında etkin â„ï¸, mesai başlangıcı, yola dikkat, öğleden itibaren keser ama akşam geri gelir, bu kar da salı öğle saatlerine kadar. Salıya geçişte 0’ın altına iniyor, hayatı zorlaştırabilir. Yani 2 gün, 2 günde de yarım günlük kar.
:))
Aydos tepesinde güzel kar ve Manzara vardı uygun araç bulup çıkamadım
İzmir’e de yağacak mı Emir ?
Yağar diyenciler : 1,14
Yağar ama sadece yeri nemlendirir diyenler : 1,93
Hiç yağmaz boşuna beklemeyinciler : 2,30
gece baslar yarın devam eder,şu 1.5 gun kar yagısı var ,hatta mımarsınan tarafı basladı hafıften
Bahçeşehirde arabaların üstü ufaktan beyazlaştı
https://www.youtube.com/watch?v=aEI8...ature=youtu.be
Bugün Bağlıca... explorer ana gidiyordu...
iptal olmaz gereken temizlik o saate yapılmış olur.
8-9 ocak :)
60-65 km farkla kaçırıyor maalesef.İlerleyen günlerde de ışık yok..bakalım takibe devam..
1.14 çok düşük ver biraz daha :)
Konumları alalım cm vereceğim :)
basaksehir ( masko mobilya) civarina gore tahmin varmi hanima artislik yapcam inandiramadim yagmaz yagsa da tutmaz diyor :)
Tuzladayim bir hareket gozukmuyor
Her sene sorarim ciddi merakimdan. Barajlari havalari mikrop kirilmasini falan gecin. Gercekten neden bukadar cok istiyorsunuz kar yagmasini. Mesela ben nefret ediyorum kar yagdiginda tedbirsiz trafige cikanlardan. Sen istedigin kadar 4x4 ol kar lastigin olsun önündeki aracin gittigi kadarsin
Beylikdüzü kaç cm emir :) ufaktan beyaz örtü yaptı kesti şu anda
Maltepe İçin cm tahmini var mı ?
Riva da durumlar nasıl olur. Karadeniz’den ilk hoşgeldin diyen buralar mı olacak acaba yoksa karşılaşma farklı yerlerden olabilirimi ?
Balıkesir için bekliyoruz Emir :)
Explorer ne güzel hırıl hırıl gidiyor. :)
Wunderground a gore gece 2-3te başlıyor kar yağışı İstanbul da
Mevlanacilar hazır mı :D
Halkalı'da başladı çatılar inceden beyazlaştı tutar derken durdu ince ince yağıyor şuan seyrek şekilde.
Sakarya merkez sakin durumda şu an.Accuweather'a göre gece 2de kar yağışı gözüküyor ama bekleyelim bakalım :D
Bu gece 2-3 , yarın akşam 6-9 arası yağışın etkili olduğu saatler.bu saatler harici dek geçişleri hafif devam eder ve 8 ocak sabah 10 gibi kar durumları biter. 10-12 cmlik kar yağar.
aman abi bu çok tartışıldı şimdi yine gerilmesin ortalık :D
3-5 cm anca.. çok etkili bir yağış olmaz.sistemin en vasat yerlerinden biri.Anlık 2-3 cm birikip durabilir.
8 ocak sabahına kadar yağacak kar tutarı 10-15 cm arası değişir.
3-5 cm görsel geçişler olabilir.. biraz vasat kalacak sistem geliş yönünden dolayı..
5-7 cm arası değişir.
ciddi bir kar yağışı olmaz maalesef.
Dip not : Yağışlar etkili olarak gece 03:45 gibi başlayacak sabah 08:00'e kadar etkili olacaktır.Diğer etkili periyotlar akşam 17:45 - 21:45 arası olacak.8 ocak akşamına kadar istanbulda kar durumları devam edecek.okullar tatil olabilir,vali değişti tabi çok kesin diyemem :) Ve en önemlisi DEK yağışları olacağı için sokaklar arası bile kar farkedecek.Dek bantları oturana kadar niye yağdı yağmadı demeyin.Gelecek olan geniş dek bantları elbet herkese nasip olacak.Sistemin altın yakası anadolu yakası ve avrupa yakasının boğaz hatları olacak.
Bahçeşehir ne kadar kar alır Emir ?