Mecidiyeköy'de çok değişik şuan. Kar yağıyor, bi yandan güneş vuruyor. Deli soğuk bir hava ve inceden esiyor falan anlamadım gitti :D
Printable View
Mecidiyeköy'de çok değişik şuan. Kar yağıyor, bi yandan güneş vuruyor. Deli soğuk bir hava ve inceden esiyor falan anlamadım gitti :D
bugün son gün yarın öğlene kadar sistem gitmiş olacak.son vuruşlar 7'den sonra başlar
kar lastiğimiz yokki bizde eğlenek ist parkada 10 km uzaktayız ama napalım bizde sokak aralarında kıç attırıyoz:D
Emır; nedır durum? 3 ve 10 gunluk tahmın yaparmısın?
Kurtköy -gebze pert özellikle gebzede acayip kar yağıyor.
gsi son vuruşları nasıl arttırabilirz iyiydi böyle barajlarda dolmuş hem:)
f1 yolunda sıkıntı yok tuzlama kar kureme arabları sureklı gezıyor ; kar zaten akıllara zarar ; Bu fırsat bır daha gelmez bu gece bayram yerii
eskiden daha çok yağardı sanki gsi ondan dedim
Her ne kadarda çoğu kişi inanmasada yerleşim ve hava kalitesinin bozulmasından dolayı böyle oluyor :) Aslında efsanevi kışlar halen var ama artık parti parti her sene bölümler halinde belli bölgeler çoşuyor.Son 2 senedir istanbul mesela çok iyi.Ankara ise 3 yıl sonra yeni kar gördü.2015 efsane olacak bizim için şu an veriler o yönde
Kozyatağı'nın girişinde bile trafik yoktu bugün, hiç bu kadar rahat karşıya gidip gelmemiştim :D
Okmeydanı kardan nasibini yine alamadı, heryere yağıyor buraya pek bişey düşmüyor :D
Ayın 10'undan 13'ne kadar durum ne Ankara'da GSİ ??
maltepede kar bitti sandım az önce baktım yine bembeyaz olmuş heryer.Gece 1 2 gibi çıkcam gaza geldim :D
f1 in oralara giden varsa habersiz bırakmasın :)
Valla ataşehirin arka caddeleri virajlar enfes durumda 5 milyarlik şahinle keyif yapiyoruz :D
bide caddebostan s virajı sahil olarak nasıl karlımı temizlediler mi yoksa :D
Bugun-yarın kurtköy-gebze tarafı yağış alıcak mı? Alıcaksa saat kaça kadar alıcak?