Ben kolay kolay üşümeyen insan şu an donuyorum adeta
Printable View
Ben kolay kolay üşümeyen insan şu an donuyorum adeta
vali yarında tatil etse öğretmenler , öğrenciler üşümese
Güneş aldatıyor ama bugün de felaket hava.
Beşiktaşın rampalarında neredeyse kalıyordum bugün zorla çıktım, birsürü araba kaldı.
Halkalı daha temiz o taraflara nazaran.
emir arkadaşım tebrık ederım valla : ) tahmınlerın noktası vırgulune tuttu gerçekten : ) artık yurtdışı sıtelere bakmıyorum senı takıp edıyorum : )
yeni konu mu açsam karar veremedim burdan yazıyım dedim, şuan ankaradayım en geç pazartesi istanbulda olmam lazım pazartesiye kadar düzcede bir arkadaşımın ziyaretine de gitmek istiyorum yarın otobüse binsem düzceye ulaşımda bir sıkıntı olur mu yolların durumundan haberdar olan var mı haberlerde bolu dağı etrafı kapalı diyorlardı ama ?
En erken otobüse bin.. Yollar çok kötü.
Bugün arkadaşım Karabük'ten Adapazarı'na gitti saat 13.00 arabasıyla. 21.30'da Hendek'teydi.
Ben de iki gün önce Adapazarı'ndan geldim... Tünel kapalıydı. Kaynaşlı'dan dağa verdiler..
Orda da 2-3 saat beklettiler... Girdik bi kar küreme aracının arkasına ince ince dağı geçtik.
Zaten akşam üstü olmuştu... Ondan sonrası da buzdu yerler... Acil işi olmayan çıkmasın kısaca.
az da olsa hevesımı alabildim:D
dün tekirdağdan pamukkaleyle yola çıkan arkadaşımın otobüsü kocaeliden geri döndü bolu kapalı diye, bilginize
Efsane sisteminde sonuna geldik.. Yarın istanbul yağmur görecek,p.teside kar değeri istanbula inmeyecek ve yağmur olacak.Akşam burda aylık tahmini yazacağım
4 hatta 5 gozle beklıyoruzzzz....
yine mi araba yıkatamıyoruz yani :D