Accuweather 14-18 Şubat aralığını ve 25-27 Şubat aralığını İstanbul için kar gösteriyor. 2015 benzeri gibi. :)
Printable View
Accuweather 14-18 Şubat aralığını ve 25-27 Şubat aralığını İstanbul için kar gösteriyor. 2015 benzeri gibi. :)
ney tahmin mi tutmadı ? ney kar mı yağmadı ? hahahha :D Dün kar yok diyenler bugün söve söve araç temizlediler :) Faturayı Vasip'e kesin,bugün çocukları buzda götüren o :) #AnkaraREZ
İstanbul için ocak sonları demiştik,fazla dillendirmeyinde nazar değmesin :)
Hala yok diyorum :) Öyle efsane, saatlerce araç temizletecek, okulları tatil ettirecek bir kar yağmadı.
İstanbul'un bir kaç hafta önceki sisteminde de konuma göre cm bilgisi alacaktık, mm lik kar yağdı :) Umarım 2 büyük sistem gelir de biz yanılırız.
5 cm kar + buz var çoğu lokasyonda.Araç temizlemek 30dk sürdü hele buz küremek.. Millet tatil olsun diye vali yüklenmiş..ben buna bakarım..Evet 30cmde olabilirdi ama Mikail değilim sonuçta :) İStanbul 2 büyük sistem alacak.Ankara'da 2 büyük sistem alacak.İsteyen mgm'den veya app'lerden bakar tahmine burası kesmiyorsa :)
Valla mahvoldyuk sabah sabah. Yağmurun üzerine yağınca arabalar buz kütlesine dönmüş.
Dün söylemiştim Çamlıdere , Kızılcahamam da kar var diye sabah Çamlıdere tahmini 25cm Kızılcahamam 20cm kar ile güne başladılar Keçiörende 2-3 cm vardı ama altı buz ara yollar bildiğin buz ivedikte ara sokaklar çok sıkıntılıydı sabah 10 gibi tabi boş yollarda birazda tadını çıkarttık ama buz değilde iyi bir kar göremeyecek miyiz tadını çıkartmak için Keçiören gibi merkez ilçelerde
Hayır herkes konuya girerken ücret veriyo da tahminler değişince söyleniyor :D
Kardesim 20 ocak pazar 22 ocak sali istanbul kibris arasi ucak durumunu etkileyecek ruzgar yada yagis gorunuyormu
Emir cumartesi günü nevşehir tarafı ne olur çocukların uçağı varda ona göre önceden çıkalım yola
bugünden itibaren dinleniş moduna giriyoruz.kıyı kesimler yağmur vb alacak ocak sonuna kadar.Bugünden itibaren ulaşım yapılabilir.Sabah erken saatler ile gece geç saatlerde iç bölgelerde buzlamaya dikkat etmeniz yeterlidir.Daha detaylı analiz ve tahminler ilerleyen günlerde yapılacaktır.
Emırcim selamlar,sımdı ay sonu bır sıstem ve subat da 2 sıstem gorunuyor degıl mı istanbul için?
Bunlar ıcın detay verırmısın?
Ankara coştu :)
Vay arkadaş ya, bugün sözde yağmur yoktu. Öğleye doğru bildiğin yaz havası oldu bende gittim Duster'ı yıkadım. Saat 14:00 gibi FB parkına gittik. Otomobile dönerken prostatlı bir buluta denk geldik :D :D :D
Biraz çiseler gibi yağdı yerler ıslanmadı bile 30dk yağmadı sonra bir daha aynı şey oldu, biraz durdu sonra bir daha aynı şekilde yağdı. Neyse, böyle böyle 4 defa yağdı bıraktı ama beni de stres etti. Bari otomobili yıkadığım gün yağmur olmasaydı, umarım kirlenmez etmez dedim neyseki sadece camlarda su lekeleri oluştu :D :D
1 hafta hıcbırsey yok anasını satim...
Şubat 2. Yarı ışık yaktı havaforum . Bekliyoruz.
havaforuma kalsa her ay kendince efsane zaten :D
accuweather 22-23 şubatı gösteriyor da o zamana kadar 80 kere değişir.
Emir bir soru da ben sorayım
01 Şubat Cuma İstanbul - Ankara uçuşum var
03 Şubat Pazar Ankara - İstanbul uçuşum var
Hava muhalefetine yakalanır mıyım?
yazlıklara geçelimmi :)))))))))))
Bu AO indexine bakılırsa daha çok değişir..
sinyal var 22-23 şubatda AO index'de ama 24 saatde bile bi + bi - oluyor beklemeye devam.
herhangi bir sıkıntı olmaz.
siz geçebilirsiniz.
Ankara İstanbul araç ile dönüş yollar nasıl?
Bu sabah Gerede'ye kadar gittim Adapazarı'ndan.
Bolu Dağı da dahil hiçbir şey yoktu abi.
Emir,bırseyler yazaan tahmınle alakalı?
Ocak sonu bır sıstem demıstın ve subatta 2 sıstem,nedır son durumlar kardesım?
9-11 şubatta bursa uludağ da durum nedir acaba rica etsem yorum alabilir miyim. Geçen sene 3 sefer gittim kar yağışına denk gelememiştim.
Bir takım bir şeyleri bekliyoruz ama maalesef soğuk depo halen usa civarında..Vakit kaybediyoruz şu an.. ama kesin ve net olarak istanbul'a 2 sıkı sistem garanti.Sadece şu dinlenme sürecinin artık bozulması lazım.Halen güzel bir sinyal yok ama birden sinyal çakmasıda muhtemel..
İzmir-Manisa civarına çok güzel sinyal çakıyor hava. Basık arabayı bıraktım kamyonetle bile trafiğe çıkılmaz her yer göl.
Sakarya kar'dan yine güldürmedi yüzümüzü :D
15 gun daha birsey yok....
Ağlamak istiyorum.
Önümüzdeki hafta perşembe istanbul -samsun uçuşum var.
Ordan da samsun-kastamonu-zonguldak güzergahım var. Problem yaşar mıyım emir?
16/17 Subat tarihlerinde Istanbul/Burdur - Burdur/Bodrum aradi nasil olur ?