Demekki yesilkoyun sistemi buymus :D ara sokaklar caddeler full kar var bu sene ilk defa bu kadar kar var
Printable View
Demekki yesilkoyun sistemi buymus :D ara sokaklar caddeler full kar var bu sene ilk defa bu kadar kar var
Gidip size bi video çekeyim
metrobusler kalmış... Trafik felç... İnsanlar yürüyerek köprü geçiyormuş...
Yazdıklarımı geri alıyorum,
Çarşı pazar karıştı bostancıda :D
Metrobusler haramiderede kitlendi sirket arabasini beykentte birakip metrobusle doneyim dedim haramiderede bi kaldi cift yonlu e5 te dahil kilit oldu haramidereden avcilar merkeze kadar yurumek zorunda kaldim
Son verilere göre yarın İstanbul'u düşünemiyorum.. Bu sistemde daha tutarlı yapan "TheAce"yi tebrik ederim :)
"Anadolu yakasindan avrupaya yuruyerek geciyor insanlar metrobus yok arac yok. Tirmanip otostop cektik yok boyle birsey. Metrobus calismiyor boyle belediyenin taaaa anladiniz siz onu." demiş arkadaş face de.. demekki köprü demek istemedi köprüye kadar demek istemiştir belkide.. :) ama trafik felç herkez yazıyor
Kozyagi eve geldim yemek yedim disari bir baktim heryer dolmus :)
hayret bu sefer pendık kartalda bısı yok
tam isyan edicektim bi bakim dedim bianda bembeyaz olmuş heryer :D
http://i.hizliresim.com/lkd2NE.jpg
İzmit'e de böyle yağsa ya, 3 günde 20 dereceden 0'a indi kafayı yiyecem. Madem hava soğuyor bari sağlam bi kar tutsun 2-3 gün, bezdim arkadaş vallahi bezdim şu soğuktan ya hayatımda ilk kez yaz gelsin istiyorum :D