Ataşehir, şimşek çakıyor, gök gürlüyor, tipi şeklinde yoğun kar yağıyor..
Saat gece 3.. Sokaklar bizimÇok fena kar bastırdı biraz önce girdik içeri.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Beylikdüzü Beykent Büyükçekmece son durum
http://instagram.com/p/zOq4hCPoYZ/?modal=true
Son yillarda yagmis en fazla kar bu kendi ilcem icin kozyatagi icin konusuyorum ki bunun bugun devami var![]()
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Theace ve ewroen tahminleriniz tuttu tebrik ediyorm idealtepede kaldirim boyu kar var
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Cekmekoy sile yolu 10cm filan kar yoldada baya var. Araba filanda gecmiyo
Tepeustunde film kopar birazdan
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Umraniye soyak 20cm kar var yollardan tektuk arac geciyor, arar sokaklar bitmis
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Capadan ciktim simdi, tepeustune gidiyorum, kotu olacagi belli de, cook mu kotu tepeustu
Ya arkadaş iş falan tatil olmuyomu bu karda işe mi.gidilir kar tatilini özledim şimdiden
Ben Merter'de 10 senedir bu kadar çok kar görmemiştim![]()
Sabah 05:20 çıktım evden çalıştırdım bir güzel temizledim arabayı. Sitenin içinde kar kalınlığı bileğimi geçmişti ama kar lastiği gücünü sabah o karda bir defa bile sarmadan tık diye çıkmamı sağladıYollar bir hayli karlıydı gelirken ben haliç okmeydanı vs elini süren olmamış maşallah
![]()
Şuanda çılgın bir şekilde yağmaya devam ediyor. Yarında sabahın köründe geleceğim için otelde kalırım bu gece![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Tepeustu fena deildi. Ama mecidyekoyde fena yagiio su an.e5 bembeyaz
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
tepeüstü yollar açıktı ama aralar çok kötü, düz bir alan olmadığı için insanlar hep kaymış ve yolları kapamış, akşama kadar açılmaz o kadar gerizekalıyla...
ümraniye çekmeköy kurtköy istikametinde geldim, ana arterlerde sorun yoktu, kurtköydede ara sokaklarda kar var ama tepe olmadığı için fazla ilerleniyor.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Burası Canada'nın kazası Bomonti![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yeşilköyü ilk defa bu şekilde gördüm botum saplandı resmen karaBu arada yeşilköy sirkeci hattı çok kötü gidiceklerin bilgisine zar zor geldim...
Beylikduzu bombok @Sezgin cikmadiysan teneuzzul etme gelmeye sanayi ici disi biitik spec sirket bahçesinde timberland bottan yuksek seviyede kar var![]()
Metrobus seferlerinde sikinti var mi ? Beylikduzu - mecidiyekoy yonu ?
2004 den beri bakırköyde calısıyorum
2005deki kışın bi bu kadar olmustu bide simdi... hatta belki bu seneki daha fazladır.
marmaraydan bakırköye kadar sahil bitikdi. birtane calsma arabası görmedm.
bu kar küreme işi özelleştirilmiş diye bi sölenti var önceden kar düsmeden turuncu arabalar bekliyordu simdi kar düştü imarı dikti hala göremiyorz
siklon miklon dedik ama akkom oldu bu sefer![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)