herzaman yolda arabalar kaldı o yüzden kar küreme araçları yetişemedi dediler, yav he he dedik.
ama dün sadece metrobüslerin olduğu yolda metrobüsler kaldı, bu sefer kesinlikle cahil sürücülerle belediye de sınıfta kaldı.
sanırım taşerona verilmiş deniliyor.
eğer öyleyse bu durumda olmamız normal, taşeron para kazanmak için har vurup harman savurmaz, minimumda tutmaya çalışır, öyle oluncada sonuç.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Yav serkancım ben gordugum kadarıyla arabalar tuz solusyon atıyordu zaten kar buz halinde değil di anadolu yakasında dikkat edersen. ara sokakları herzaman sonradan açıyorlar bu herzaman olan birşey.pendik köprüsünden aşağı servis çok rhat indi kış lastiği vardı yerler kardı ama buz yoktu.ara sokaklarda buz var tabi. ama yollarda yoktu yani ben sıkıntılı bir durum göremedim e5 te ana caddelerde.en azından pendikte ana caddede.
Kış lastiği bazen işe yaramaz
Hatta bazen 4x4+kış lastiğide işe yaramayabilir
Dün ben cengaverlik yapıp hiç girilmeyen bi sokağa girdim yokuş aşağı meğer sadece buzmuşne 4x4 ne kış lastiği kar etmedi zor yırttım
Buzlanma oldumu işler değişir taze kar hiç ama hiç sıkıntı değil kolay lokma ama buz çok tehliklelidir.
Yerler diz seviyesi oturduğum yerde(bdüzü sahil) ama hava temiz.Daha yağış gözüküyormu , bitti içlere doğru mu gidiyor kar?
Sonunda ankara olarak kar aldık oh !![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bugün İstanbul'da olacak mı yağış ? ona göre personele erken çıkış için bilgilendirme yapacağız... sonra saatlerce kulak çınlatıyorlar![]()
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Nexen winguard lar parasına göre iyi tavsiye edilir. Gerçi ben mallık edip 235 taban aldım daha ince alsaydım iyi olcaktı ama artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. Dün 15-20 cm karda otoparkın yollarını açtım zorlamazsam patinaja düşmeden gidiyorlardı.
![]()
kar lastiğinde ince taban daha faydalı anladıgım kadarıyla. Peki orjinal taban ebatından ne oranda daraltma yapabiliriz ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)