Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! (İstanbul hava durumu) - Milliyet.com.tr
Printable View
@GSİ CLUB neler görüyorsun istanbul için? anadolu yakasında çalışıyorum, avrupa yakasında oturuyorum eğer dolu beklentisi varsa karşıya geçip arabayı kapalı bir yere alacağım
valla dolu harici herşeye tamam o varsa acil kapalı garaj için beylikdüzü migrosa sıgındırcam minigi :D
Dolu olacağını sanmıyorum hava o kadar sıcak değil. Arkadaşlar geçen dolu oluşması için gereken parametreleri yazmışlardır.
Geceden sonra hava açar.yerel yağmurlar görülür geceye kadar.daha öncede yazmıştım bu geceden sonra 3-4 gün güneşli günler var.Dolu ihtimali yok var diyene inanmayın :D
Dolu var mı dolu, paranoyak oldum amk. Önüme değil tepemdeki bulutlara bakarak otomobili kullanıyorum. Köprü, viyadük altlarını ve tünelleri kollayarak geziniyorum. Bu ne işkence ya, aracın üzerine şeffaf plexi mi sersem ne etsem. Valla deli çıkacağım ya.
bunaltan sıcaklar nemli havalar ufukta görünüyor mu yoksa bu tarz devam mı peki İstanbul için özellikle?
Cumartesi Pazar Yağış Diyor meteoroloji, sen ne dersin Gsi ?
Akşam açıklama yapabilirim şu an detaylı bakamıyorum :) Ama kaba taslak görünen 1-2 gün güneş 1-2 gün yağmur olacağı..
Iyi de haftasonu Istanbulda yagmur veriyor tum tahminler. Kafam karisti walla.
Pazar gunu dalis programi yaptim. Insallah cok kotu yagmur olmaz Pazar gunu.
Kufur etmek istemiyorum ama bu hava ne zaman duzelicek aq temmuza girdik artik bu nedir ya
Hava böyle kalsın. Ne güzel 2 haftadır yağmurumuz bol. Susuz kalıp,şehirde kesinti yaşamaktansa yağsın abicim. Hem aşırı sıcaklar gelmiyor ne güzel,orucumuzu rahat rahat tutuyoruz.