şişlide de yağdı geçti, esiyor oldukça
Printable View
şişlide de yağdı geçti, esiyor oldukça
Nisantasindayim su an yagmur yagiyor ama hava baya bi sogdu, Beykoz da oturuorum cubuklu vadinin orada, orasi nasi yagar acaba
Bostancıda hafif yağmur var, hava soğudu baya
Geliyor galiba sağdan sağdan
avcılarda da minik minik yağmur serpiştiriyor gibi. Geliyor galiba :)
Emir biliyorum çok cevapladın ama,
C.tesi sabah karşı 04:30'dan otobüsle Kartalkaya'ya gitmek için rezervasyon yaptırdım. Sıkıntı olur mu çok?
Dönüşüm de pazar akşamı 17:00'da
ben senın yerınde olsam dısarda kalırdım ıcecegını yıyecegını alıp kafama gore takılırdım otel vs olabılır
Trafik kilit...
Yarin akşam araçla yola cikicaz istanbuldan- adanaya rotamiz adapazarı duzce bolu gölbaşı aksaray Ulukışla Pozantı adana genel olarak yarın akşam yola cikmak ta bir sakınca varmı kar olmasa da buzlanma olabilirmi genel olarak bilgi verirsen çok sevinirim.
Araba olsa sıkıntı ama otobüs olunca biraz daha az korkuyorum ama bilemedim
Bir de asıl kar 30-31 ve 1'inde vuracak deniyor, 2'sine en azından yollar biraz açılır diye umuyorum..
Bakalım Emir ne diyecek..
Bu arada Bostancı'da gök gürlemeye başladı. Bangır bangır geliyor sanırım :)
Moda soguk degil pek evin ora bostancı baya soguk
Ben de artik kartalkayaya otobusle gidiyorum buyuk kolaylik ama ben gittigimde bolu tuneli ve kartalkaya yolunda 6 saat durmustu yol. Hatta gunubirlik veya kisa sureli kalanlari geri dondurmuslerdi. 2 sinde kar siddeti azaliyor ama ozellikle dag yolunda -20 ler pek surpriz olmaz.
Bu arada biseyler patlattilar 2 3 dakikadir gokgurultusu degil sanirim duyulan sesler :)
Bu kış günlerinde artan yoğun hava kirliliğine karşı önlem amaçlı hava temizleyici kullanan var mı?
cihaz tavsiye edebilecek, yada bu konuda bilgili birisi varsa böyle bir cihaz almak istiyorum.
Yarın sabah işe gitmeden başlar mı anadolu yakasında kar acaba yoksa öğleden sonra gibi mi duruyor hala :D
ona göre arabayı alıp ana caddeye bırakacağım ama üşeniyorum soğuktan :D