merakla bekleniyorsun emir
Printable View
merakla bekleniyorsun emir
Kardeşim 1 ocakta Ankaradan Boluya gidicem gezme amaçlı, yolda bir problem olur mu? 2 adet sıfır kış lastiğim var. 2-3 gün kalıp dönücem.
Emir daha güzel haberler vermek içinmi bekletyn yosa
Emir istanbul icin durum ne? Bide Bolu için durum ne :D
biraz sınırda karla karışık yağmur olabilir.Ama soğuk fazlasıyla olacak.
1 ocak zirve yapacak sistem.Ben 29 aralık - 5 ocak arası tüm türkiyede yolculuga hayır derdim.Neden? 1 ocakta tüm türkiye kara teslim olurken,2 ocakta bu hadise devam edecek ve 5 ocağa kadar ileri derece don buzlanma olacak.+ kar lastiğiniz var evet güzel fakat burası türkiye elbet hiç bişeyden habersiz,deli cesaretiyle yazlık ile yola çıkıp trafigi hiç edecek insanlar olacaktır.Öğlen saatlerine denk getirmeniz avantaj olabilir.Daha detayı c.tesi günü yorumlarız tekrar.
İstanbul kalsın şimdilik c.tesi günü detaylı yazarım.Özel bi yorumum var istanbula.Bolu mu ? Haritadan siler yağış amann :)
Emirim tam tarih varmi istanbul icin
Emir kardeşim merhaba 25-31 Aralık arası İstanbul için değerlendirmen ve görüşün nedir şimdiden teşekkür ederim.:D
Emir ankarada 29 aralık değilmi yağış miktarı için bişi deme şansn varmı
kar var merak etmeyin.ama amacım semt semt saatine kadar tutturmak.onun için biraz daha sabredin açıklamalarım yakın
Ankara 29 aralık gecesi yağış görecek ama az daha sabr golü büyük atıcam.Akdenizde alçak basınç güzel konumlanırsa buralar çoşacak.Şu an her şey beklediğim gibi son 96 saate girsin detaylı açıklama yapacağım
Havayı koklayan adam,
Bu haber doğru mudur ?
http://havadelisi.com/2015/12/25/kar...si-mi-geliyor/
Beylikduzunde bu aksam belki 1 milyon kus vardi,resmen tirstim,gozun gordugu her yer kustu anlam veremedim. Bu soguk havadanmi kaciyolar acep
Ankara için durum ne 30-1 arası , ayrıca 29 aralıkta asker yollayacaz ankaradan istanbula uçuşlarda sorun yaşarmıyız ?
Tahminlerden daha etkili olacak sistem..
Belki kimisi yok artık der ama aynen öyle :) Bugünden itibaren üst seviye bulutları soğuyor ve kuşlar bunu en iyi sezinleyen hayvanlardır :)
29 aralık gecesinden itibaren kar başlar.Uçuşlarda rotar olabilir..
İstanbul 15-20cm,Ankara 5-8 cm,Bolu hattı,Karadeniz kıyıları felan 30-50 cm arası değişecek gibi.. Fazla öteliyorum ama genel yazımı yarın gece yazacağım.Çünkü işin içinde siklon var.siklon 1cm kaysa 10cm yağış oynar.29 öğleden sonra film başlar.
Emir merakla bekliyoruz. Diğer forumlarda da ortalık coşmuş durumda. Millet sevinçten havalara uçuyor. Sanırım yılbaşı sonrası bir sistem daha geliyor.
Gaza gelmek istemiyorum sonra sistem kaciyor :) ama
Cok ciddi kar gozukuyor simdilik felc edicek derecede
Bide bunun ustune dek var deklerin gucunu ve etki yerlerini kestirmek guc
Kar var mi yok mu olayi degil istanbul icin bazi seneryolar metrelik cinsinden bilmem anlatabildimmi :)
Kesin olan bisey var yilbasi civari seyahatlere dikkat ozellikle karadeniz civarina extra extra dikkat..
Neyse uzatmiyayim da kacmasin :)
beyler bursaya yokmu bi tahmin :)