Kardeşim bikere daha sormuştum ama 1 aydan fazla oldu. Belki yeni tahminler vardır, Uludağ için 17 Ocak ne durumda görünüyor :)
++
Bayrampaşa civarı kaç cm görünüyor :)
Printable View
Kardeşim bikere daha sormuştum ama 1 aydan fazla oldu. Belki yeni tahminler vardır, Uludağ için 17 Ocak ne durumda görünüyor :)
++
Bayrampaşa civarı kaç cm görünüyor :)
Birisi bana önemli semtleri yazsın eve geçince komple cm yazayım tek bir mesajda toplayım.Çünkü artık neyi yazdım neyı yazmadım kafa çorba oldu :D
Çekmeköy hamidiye ve dudullu osb ne kadar kar görür?
Bide geçen 17 şubat kar yağışında Çekmeköyde 40-45 cm kar kalınlığı ölçtüm ancak üsküdar merkez ahmediyede 3-5 cm kar ya vardı ya yoktu. Acaba aynı şekilmi yağar?
Oğlumla eşim üsküdarda kalıyor, ben Çekmeköydeyim zorunlu gidip gelme durumum var ne kadar sıkıntı yaşarız kestiremedim.
30u gecesi sabihadan uçuşum var yahu ne 40 santim karı kurtköyde aman diym :)
1 0cak sabahı göztepe - atatürk havaaln/yeşilköy arası sıkıntı yaşar mıyıım acaba emir?
Bir de çamlıca ve altunizade için kar kalınlığı bilgisi alabilir miyim?
gaziosmanpaşa / ist
burda nolur havayı koklayan adam cm durumuna gore naklıyelık işim varda :)
ümraniye ve istanbulpark ne durumda olur acaba listeye eklersen sevinirim
Enlem 40°57′3″N (40.95076)
Boylam 29°24′32″E (29.408996)
burası için tahmin alabilirmiyim :D
halkalı ev
bahçelievler iş
zeytinburnu kayınpeder
hangisinde kalsam iyi olur yarın akşam için :D
Ankara'ya ne zaman gelir kar tahmini?
İstanbul Bahçeşehir tahmin alabilirmiyim ? dağ bizim bura 50 bekliyorum
Sali gunu cok kar geliyomus tv oyle diyo suan :)
Emir, dolu var mi dolu ? Arabalari disarda birakmayalim varsa.
Haberde de çarşamba akşamından istanbul'da kar başlayacak diyor :D avcılar geçen sene ki gibi kar alsa yeter :D
Maltepe Kartal 30 Cm diyor Maltepe Fındıklıya harbiden yağar o kadar
Allah tan hayvan gibi kar lastiği taktik herkes abi bu lastık ne böyle baya dişli diyor
mecidiyeköy ve bakırköy ü de bi bakarsak :)
Beylikdüzü Edirne'ye çekiyor, burda da yağmaz ama güneşli max sıcaklık -1 falan olacak heralde cumartesi-pazara kadar, ayın 4-5 i gibi yağmura dönecek hava sanırım :D
1-2cm anca kar var o da kesik kesik...Sisten dolayı buzlanma v.b olabilir başka bir şey yok..
Bahçeşehir 20cm,Sakarya Erenler 20 cm.
ikiside 30cm.
uludağ çoşar.bayrampaşa 20cm.
Kesiklik derecesi 17şubata göre daha az olacak.etkiside daha fazla.soğuk don olayı daha fazla.sıkıntı yaşayabilirsiniz tedbir alınmalı
yeşilköyde 20cm var.göztepede 22 cm.sıkıntı olabilir biraz.
altınizade 25cm,çamlıca 20-25 arası.
25 cm :)
25-30 cm arası değişir.
20 cm :)
halkalı 18-20 cm iken diğerleri 30cm'i zorluyor.A şıkki halkalı diyorum :D
20cm maalesef :) ama değişim olacaktır ben 30-35 olacağını tahmin ediyorum
dolu imkansız.. ama don fazlasıyla kuvvetli..
Verdiğim cm'ler 4 ocak gününe kadar birikebilecek kar tutarıdır.Şu an güncel veridir,yine sistem öncesi tekrar bakılıp güncel çekilecektir.Ki unutmayın bu cmler artmaya müsaitdir.Ayrıca yağış karla karışık yağmurla girdiği an sistem fos oldu v.b sanmayın.Unutmayın dek alacaksınız artarak kuvvetlenecek.Aşırı buzlanmaya dikkat edin.Anlık bildirimi daha iyi isteyenler p.mden whatsapp isteyebilir.Foruma sık sık giremeyebilirim.
Ankara ise 30 aralık - 3 ocak arasını max 5cmle kapatacak.Üzülmeyin 3ocaktan sonra sırasıyla ; 3ocak-5ocak, 10ocak-15 ocak sistemlerimiz olacak ve cmler dolusu kar alacağız.