ilk defa kar yağmasına bu kadar sevinicem :D
Printable View
ilk defa kar yağmasına bu kadar sevinicem :D
29 ARALIK 2015 - SAAT:02:45'te radara girecek kütle 03:20 gibi demirciköyden sarıyere doğru yol alacak.ve 30 aralık sabahı kar etkisini artırarak öğleden sonra çoşacak.Zonguldak ve karadeniz hattı ise 29 Aralık gece 02:00 gibi antremana başlayacak.Diğer yerler için kararım netleştikçe buraya döküleceğim.
Kis lastiklerimi yogun kar tipi ile degistirdim.
Tostumuzu yedik bekliyoruzz...
Emir Cuma gunu Beypazarina dogru yola ciksak kar yagisi azalmis yada kesilmis olur mu?
9 Ocak ankara için ve 10 15 ocak arası rize için kar durumu bilgisi alabilirmiyim şimdiden görünüyorsa:)
Hadimkoyde gram bulut yok havada :) ben anlamadim bu isi
Ankara da 9 ocak a kadar kar yok yani.
Utanmasam kisa kolluyla dolasicam.b.pasada havada gram bulut yok. Nasil bisey anlamadim
29 aralık 2:45 den 30 aralık sabahına nasıl bağlandık onu anlamadım. anlatım bozukluğu yok değil mi? bu gece 12den sonra 2:45de kütle giriş yapacak, doğru mu?
Beylikdüzü bildiğin yaz havası var ..Güneş sanki kar yağacak diyenlerle dalga geçiyor muş gibi yakıyor..Allah büyük tahmin yürüten arkadaşların emeğine saygımız sonsuz..Hadi hayırlısı .
aynen şuan baya güneşli bey.düzü. istanbulda heryer en az 10 iken beylikdüzü 5 cm. nasıl olur ya? 2 senedir efsaneler hep beylikdüzünde yaşanıyor
böyle bir açıklama yapmadım ama önceki postlarımda belirtiğim gibi 30aralık - 2 ocak arasını 5-6cm,3-5 ocak arasında ise 20-30cm kar alacağız.9ocakta kar yok 11 ocakta tekrar var.
Çok özür dileyerek düzelteyim evet 12den sonra gün attıgı için yanlışlık yapmışım.yarın gece 2:45 olacak doğrusu :)
b.düzü beni şaşırtan yer oldu açıkcası.Büyük ihtimal dek bantlarının dışında kalacak,ama diyelim ki dek bantı sola kaydı o zaman o 5cm 30cm felan olur.Bu tür anlık değişimler canlı takipte ortaya çıkacak.Şu anki tabloya göre çıkan sonuç bu 5cm..
Dikkat etmeniz gerekir.5 ocağa kadar o bölge sıkıntılı.Beypazaı'da 2 ocak gecesinden itibaren canlı.. beypazarı 2 ocak gecesi - 6 ocak arası 30cm'e varan kar alacaktır.daha fazlasıda mümkün.
Whatsapp-p.m-kendi muhasebe işim ıvır zıvır derken kafa kalmadı artık :D Yatıyorum dinleneyim diyorum bi kalkmışım hiç uyumamış gibiyim :D Nese ki yorgunlugumuza değecek :)
çok özür dilerim alıntı yaparken dikakt etmeye çalışıyordum ama arada kalmış.. detaya geçersek ; Tekirdağ maalesef kar göremeyecek.Bakırköy'den tekirdağ'a gider ama saat olarak yola baya önceden çıkmalı.Çerkezköy civarına varana kadar ciddi kar yağışına tanıklık eder,çerkezköy civarına geldimi rahata erer.İstanbul trafiği,buzlanma,kar v.b faktörleri düşünmesi lazım.özellikle 30-31 aralık çok güçlü
Bu sistemi İstanbul için extra tehlikeli yapan bi kaç gündür havanın günlük güneşlik ve ılık olması
Burda yazıyoruz inanmak zor oluyor ben şahsen dışarda kime söylesem sadece tebessüm ediyor
Dek olduğu için bölgesel farklılıklar yine olacaktır 2015 17 şubatı geçermi geçemez mi görücez ama bi o kadar ciddi bi sistem..