Kardeşim Osmaniye için bir tahminde bulunabilir misin acaba bu senede mi kar yağmaz bu taraflara :)
Printable View
Kardeşim Osmaniye için bir tahminde bulunabilir misin acaba bu senede mi kar yağmaz bu taraflara :)
Emirim 2-3-4 ocak Ankara ve Beypazarı yenilenmiş cm tahmini alabilir miyiz :)
koçhisar evren 2.3.4 ne olur av için kardeş
İstanbul'da sabah güneşliydi. Şimdi hava kapandı kara bulutlar ve soğuk geldi.
20-30cm arası değişir.2-3-4 için tablo çok değşir ona 1 ocak ta bakalım.şu an erken.
İstanbul Özel : 25 dakika sonra anadolu yakası da ciddi soğumaya girecek.850'de 0 girdi sayılır.Ayrıca rüzgar akşama doğru daha kuvvetli olacak.Her şey kıvamında.son 20 saate girdik.Şu an ki havayı foto atacak olan varsa görmek isterim.kafamdaki 1-2 soruyu gidermem gerek.Özellikle avrupa yakası beşiktaş v.b çevresi olursa güzel olur
Dün gece Konya'da bazı yerlerde 1-1.5 cm arası bi kar yağdı, Ankara için söylenen çoğu şey Konya içinde geçerli diyebilirmiyiz? Efsane kar alır mı Konya'da?
Besiktastan attim
Emir,telefondan foto atmayı beceremedim ama Okmeydanı nda az önce ufak ufak bişeyler atıştırdı.hava şuanda popo kesen cinsten :D
güzelllll...mgm radarıda sinyali çakmış.. 2 saat sonra burdayım,dek bantlarının rotası belli olacak.B.düzü soran arkadaş vardı cm artmış,2km batıya kayacak sanırım bant.. şimdiden buzlanmaya ve soğuğa dikkat edin.. Sistemi sektirmeden sonlandıracağız inşallah
Gidip kısa saplı oto fırçası, buz kazıyıcı ve silecek suyu alayım :D yarına enteresan uyanacaz bu gidişle :)
Ben gitmeden İstanbul'dan kar yağaydı iyiydi. Forumdan arkadaşlar, abilerimle de görüşmek isterim mesajımı da sığdırayım şuraya saygılar sevgiler :D
http://fs5.directupload.net/images/151229/qoeawopr.jpg
üsküdardan eminönü tarafı