kardeşim her daim seni takip edip yola cıkıyorum teşekkürler : ) arada facede paylasıp ekmegınden nemalanıyorum ahahah :D ama arkadas dıyor dıye belırıtyorum : )
ya senın dedıgın tarıhte ıngıltereye gıdıcem 14 unde sabıhadan istanbul içinmi dedin :D
Printable View
Kardesim valla cok tesekkurler.Dediklerinin hepsi tuttu. Bu kadarmiydi kar olayi bu ay ici kar yagisi olurmu ?
14-15 ocak ve 8-9 ocak olarak soğuk salınım var.8-9 ocak önemli değil,ancak 14 ocak bu ayarda olur.Ocak ayına 14 sistemide dahil 2 sistem sığdırırız.. Şimdi herkes biraz dinlensin işini gücünü görsün,ben diğer analizleri bitireyim buraya yazarım :) Saatine kadar tutturacağım yine,pazar gecesine ufak ayrıntılar verebilirim.. Teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim,sizler olmazsanız bu başlığın bir anlamı önemi olmazdı.İlerleyen zamanda tahmin işini farklı boyuta taşımayı düşünüyorum.hatta blog v.b tarzı onerisi olan varsa güzel olur
KArdeşim teşekkürler ama benim için verdigin haberler berbat ötesi.. Kar yagınca perişan oluyoruz resmen.
Bugün günü birlik Bolu Kartalkaya'ya yola çıkan arkadaşlarım vardı. Gidişte dönüşte feci şekilde karlıymış. Şu an dönüşteler, otoban yol çizgileri görünmeyecek kadar karlıydı gönderdiği fotograflar.
27 kasım günkü postum.. 1 ay 4 gün önceki tahmin.. sınırlar zorlanırsa 1.5 ay öncedende kestirebilir atmosferin izin verdiği kadar tabi..
Açıkcası biz burda sevinsekte işin diğer yanı üzücü evet.. Kimsesizler,sokak hayvanları daha fazlası.. Ben elimden geldiğince içimdeki çevre dengesini korumaya çalışıyorum.. Eminim ki bir çok kişide sadece "Ben" demiyordur :)
http://nsidc.org/data/seaice_index/i...timeseries.png
veriler güzel gidiyor.. 2012'ten 1 tık daha iyi,genel ortalamanın ise 1 tık altında kış olacak sinyali bunlar.. 2012 efsanesini düşünürsek bu sene hepimize ekmek var
Tekirdağ -7 -8 ama adam akıllı yağmadı pazar yoğun kar yağışı diyor doğrumudur ?
Emir ay sonu bi problem var mı? 30 unda Londra'ya uçağım var, sıkıntı yaşar mıyız.
Gündüz kapının önünü küremisler. Aşağı indim kar yok diye güvenerek bastım. Sadece ıslak zannederek :D deli gibi buz tutmuş. Sabaha kadar buz kesin olur. Çok dikkat edin. Sokakta karın altı buz şuanda. Üstü çamur gibi kıvamda alti buz. Sabah araba ile gidecekler kar lastiği bile olsa dikkatli olsun.
emir slm şubata ortası gibi tahmin var mı istanbul anadolu tarafına
doğrudur ankara tipinde bir yağış olacak.sağlam kar ardı yağmur var.o yüzden ne alırsaız eğlencesini çıkar sonra pişman olursunuz :D
ay sonunda hareketler var.. londra muhtemel o tarihlerde bizden ılık olacaktır.Uçuş iptali ise şu ana göre olmaz gibi..
14 şubat civarı ılık geçebilir.. Ama öncesi kar kış kıyamet yine.hatta bir önceki sistem ötelenirse 14 şubat kar kış olur
marmara bölgesi için en yakın kar tarihi nezaman bekleniyor emir kardeşim ?? yine bu 3 günkü gibi mi...
bugun feci don var picantonun kapılarını açık bıraktım kilitler donuyor binemiyorum :D
başkası binmesin sonra:D
Balikesir e kar yagisi ugrar mi yakin zamanda tekrar?
Kardeş bu gökyüzünde ki seslerin nedeni ne ? Neden böyle oluor Haarp felan mı gerçekten ?
14ocak-15 civarı.. süresini şu an 2-3 günlük.. zaman yaklaştıkça belli olur :)
çok zor maalesef..
ses ile ilgili buraya bişey yazmayım ama canlı olarak ciddi duyduğum ve üstüne çok araştırma yaptıgım bir olaydı.Ancak kar yağarken duyulan ses bahsettğim -40lık 500hpa seviyesinden dolayı.. Gerilim fazlaydı ve bu ses ortaya çıktı.. ama diğer zamanlarda duyulan v.b mevzu farklı.P.m'den sorabilirsin diğer konuyu
Yağmurda tamamda dün tipi varken simsekler caktigini gök gürledigini de gordum cok ilginc bir deneyimdi
Tıkalı yolda bir anlıkta olsa kar yagmura donecek herhalde diye sevinip 10 dk sonra "sicmistik sanirim sivama fazina gectik" dedigim bir durumdu