Yakıttan dolayı takmıyorum valla yalan yok :D 45 yanak normalde araba ama kışın çukur ıvır kıvır 50 yanak almıştım lastikleri. Bununda etkisi var sanırım yakıtta
Bu sabah 9 derece civarıydı ama asfalt ne derece bilinmez :D
Printable View
Kartal-fatih arasi hergun motosikletle gidip geliyorum. Telefonun hava raporlari 1 hafta boyunca hava kapali ama yagmur yok diyor.
Dogru mudur acaba yagmur yagma olasiligi nedir istanbula onumuzdeki 1 hafta icinde ?
evsizler, sokak hayvanları, dışarda ürünü olan tarım vs para kazananlar ayrı,
ama bunun haricinde gelsin be ya şu kar:)
Güncelleme alabilirmiyiz :)
Yarından İstanbul'a, 15'inde 20'sine kadar Çorluya gitmek durumundayım. ***** Trakyanın karı soğuğu pis olur. Hava nasıl olacak?
Kurağa bağladık yine...
Sanırım tahmınler bıraz sastı? Yagıs gorunmuyor,sadece hafıf yagmur ve uzun sure yagıssız. Neden boyle oldu?
Emir,
İddiaya girdiğim yemeklerin faturasını sana göndericem Emir.. Aah ah.. Yaktın beni Emir..
Emir kadar detayları bilemem ancak sinoptikleri senelerdir takip ederim işim gereği, şuan için bir şey zaten yoktu geçen haftadan. Emir biraz daha detaylara girip(haklı olarak, kendisinden beklenti yüksek) detayların gerçeklşeceğini hesapladı. Bence hatalı değil ama biraz daha tecrübeye ihtiyacı var. Devam etmeli bu işe, çok güzel çalışıyor dersine, tebrik ederim.
Ne kurağı ne batması ? modeller birbirinden farklı çıktı sununca hava durumu veren kurumlarda sizi böyle döndürür.Kararsızlıgı ardını sadece tahminci bilir.Dediğim gibi 10-15 aralığa kadar istanbul adım adım soğuyacak ve 17-18 aralık tüm ülkede kar olacak.20'si sonrasıda öyle.. 10-15 aralık diyince haftayı kapattınız hemen.Yazdıklarımı iyi okuyun;"10 aralık öğleninden itibareb trakyadan soğuk hava ve kar giriş yapacak.10-12 aralık arası şiddeti az olan sistemi 17 aralığa kadar güçlenerek ülkeye yayılacak." demişim.. daha da net yazayım ; İç bölgeler hariç büyük bomba için bekleyen bölgeler ayın 15-18 aralıgı beklesin.İç bölgelerde 12-13 aralık gibi kar alacak.daha sistemin giriş günü bugün.. Az sabr..
Üst seviye alt seviye, sistem, şu zaman girecek bu zaman çıkacak.. Biz anlamayız bu işlerden..
Şu şu tarihleri arasında x yerde kar yağmasını bekliyorum dersen anlarız biz :) Öyle böyle kar olmayacak, aklınız tavana vuracak 10-15 aralık arasını bekleyin dedin, heyecan yaptık :)