Cuma yağış bitecek diye bu sabah arabayı çıkardım neredeyse yolda kalıyordum havaalanı yolu cam gibi buzdu, -8 dereceydi sabah 6da.
Bu kar kabak tadı verdi artık :)
Printable View
Cuma yağış bitecek diye bu sabah arabayı çıkardım neredeyse yolda kalıyordum havaalanı yolu cam gibi buzdu, -8 dereceydi sabah 6da.
Bu kar kabak tadı verdi artık :)
zonguldaktada efsane bir yağış var ve devam ediyor.
Zonguldak kilit,zonguldak felç,zonguldak iptal :D taksiler dahi gidemiyor sağolsun belediye de kar küreme araçlarını cikarmiyor sanirim henuz 1 tane bile görmedim:)
Akfirat olu gelmeyin :)
Öğleden beri hiç durmadan yağdı. Çekmeköy için en çok bugün kar aldı diyebilirim.
Yağmaya devam ederse sabaha şok ile uyanırız.
1 sene afyonda yaşadım hocam hanımımda Ankaralı birfiil hala gider gelirim sizin -5 -10 unuz İzmirin nemle , ayazıyla birlikte 0 ıyla eşittir. Afyonda -16 gördüm araç derecesinde o soğuğun ne olduğunu az çok biliyorum yani :)
Neye alıntı yapma sebebim sadece İzmirdeki durumu yazdım o an için bunu beğenmeme sebebini düşünüp bulamadım arkadaşın :) yani Ankara İzmirden daha soğuksa bundan ötürümü beğenmiyorsunuz şimdi anlamadımki :)
Ankaralılar semtleri sorsun cm'leri vereyim :)
Hocam Kütahyada birşeyler gözüküyor mu ?
Hacım bizim pursakşat feci oluyo her yağdğnda tahmini yine çok olurmu
2 hafta boyunca Ankara-Eskişehir gidip geleceğim. Yoğun kar yağışı gibi ulaşımı olumsuz etkileyecek durumlar var mı?
Ankara dikmen keklikpinari kardesim kac cm olcak :)