kış lastiklerini takalım yani.
Printable View
kış lastiklerini takalım yani.
lastiklari taktık bekliyoruz :D
ecmf nin perşembe günü yayınladığı 16. senaryo gerçekleşiyor gibi sanırım :)
Siz daha lastikleri yeni mi takıyorsunuz :)
biz takalı çok oldu :D
Dün gece Adapazarı'nda arabayı yıkattım. Kurulamadım. Aşağı yukarı 15 dk içinde buz tuttu su kalıntıları.
Kuru suğuk hiç hoş olmuyor.
Emır,bu ocak 1 gıbı gelıcek sıstem ıcın ıcı bos diyolar. Ocagın 2.yarısı asıl kıs gelıcekmıs?
Başkalarının dediği beni pek ilgilendirmez,herkes tahminde bulunabilir iyi/kötü olabilir.Şahsi düşüncem ; Soğuk 28 gecesi girecek ve 29unda güçlenecek.ocak başı sistemi var fakat yağış olarak sıkıntılı.28-29 tam edirne marmara sistemi yağış tatminkar.Detaylar çok takla atacağı için şu an pusudayız.İzlandaki soğuk artık sibiryaya kayıyor,ve artık pattern bize çalışacak.Ocak başı sisteminden tahmini 1 hafta sonra dizilim tamamlanır ve bize kar gelir.Bu da tahmini 10-15 ocak yapar.İç kesimler 2012 tarzı,İstanbul ise orta şekerli 2008-2015 kışı yaşayacak.Detaylı açıklamalar yapacağım az daha sabr
Hevesimiz kursağımızda kaldı :) lapa lapa bir kar yağsaydı ah ulen ahh :)
27 gecesine doğru ciddi soğuk ülkeye kuzeyden girecek.bu soğuk dalga 30'una kadar devam edecek.Şu an can sıkıcı durum yağış çok az,hatta yok gibi.Ama ciddi soğuk var.. Güzel haber ise 31aralık ve 3 ocak arasındaki yine soğuk var ve ciddi güzel yağış var.Yani kar için 31 aralık - 3 ocak arası diyelim.Son ana kadar yağış değişeceği için zamanı gelene kadar böyle ufak bilgilere devam edeceğim.Diğer not ise iç bölgelerde bugünde oldugu gibi kar greni yağacak.Yollar çok tehlikeli,bir kar yağışından daha tehlikeli konumda şu 1 hafta dikkat ediniz.
Elimi açtım dua ettim, inşallah kar mar yagmaz.. Yagmur yagsın yeter..
Motosiklet surucusu olarak hani bu sene dogru durust yagmur yagmadi isime geliyor ancak boyle giderse sikinti var ocak geldi yazdan beri toplasan 1 hafta 10 gun yagmur yagmistir onun disinda yagmur hatirlamiyorum.
Ters giden bi durum yok,sadece pastırmadan sonra ek bir yüksek basınç bizi fazla oyaladı.Ama bunun acısı güzel çıkacak.Özellikle ocak 15'ten sonra çok güzel senaryolar yaşanabilir.İç bölgeler 2012'yi yaşayacağı için ben şimdiden çok mutluyum.Özellikle ankara.. Az daha sabr sayılı günlerimiz var :)
Kardeşim evde board bana bakıyo ben boarda bakıyorum gözünü seveyim şu kayak merkezleriyle ilgili bir yorumun varsa bilgi ver, uludağ, kartalkaya, palandöken, sarıkamış buralar özellikle
bu sene sistem gecikiyor, bir ihtimal geç gelip biraz fazla kalıcı olabilir, aksi halde özellikle İstanbul'un kardan yana şansı yok gibi duruyor.
http://nsidc.org/arcticseaicenews/ch...sea-ice-graph/
taşlar yerine oturmaya başlamış.. Kalıcılığı uzun olacak gibi.. 2012 bandından daha iyi bir seyir yakın..
Antalyada hava bomba.. yanıyok :D buyrun kafalar karışsın :D
LTAI 210920Z 36006KT CAVOK 17/00 Q1028 NOSIG
TAF LTAI 210440Z 2106/2206 34008KT CAVOK
BECMG 2109/2112 18010KT FEW030
BECMG 2115/2118 34006KT CAVOK