Basaksehir an itibariyle iptal, Mall of Istanbul'dan 5.Etap'a yarim saatte geldim. Yerler cam cayir cayir sariyo millet. Ayrıca yaz lastigi olarak aldigim B250'ler kendini Nokian saniyo, masallahi var tavsiye ederim![]()
Basaksehir an itibariyle iptal, Mall of Istanbul'dan 5.Etap'a yarim saatte geldim. Yerler cam cayir cayir sariyo millet. Ayrıca yaz lastigi olarak aldigim B250'ler kendini Nokian saniyo, masallahi var tavsiye ederim![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Emir kardes bir aciklama yap leventte heryer bembeyaz oldu devam edermi Bu yagis sabaha kadar
Sabah uyandim Kücükcekmece de yagiyordu oglende yagiyordu oglenden sonra Avcilar Beylikduzu yaptim yagiyordu geri dondum ayni sekilde yagiyor suan kucukcekmecedeyim hala yagiyor![]()
Beykoz patliyor, Tipi seklinde ama devam edermi bilmem
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Akfirattan haberi olan varmi ?
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Akşam 17.30da Çapa'dan çıkıp Bahçeşehir'e geldim. Kar önce hafif başlamıştı, sonra tipi şeklinde yağmaya başladı. Siste var hafiften. Uzun,kısa, arka,ön sis ne varsa açtım. 60la geldim, çok kaygan her yer. Sağ salim eve geldim ama site kapalı otopark yokuşunda çok fena kaydım, el freniyle kurtardık.
Bir de önemle hatırlatayım, dışarıda ki hayvanlar için ufak birşeyler bırakalım. Şu sıralar gerçekten çok çaresizler
Normalde ısınma var şu an ama nedense istanbul bu ısınmayı kabul etmiyor gibiAçıkcası herkese süpriz oldu ama şu an ankaraya doğru gelen sistemin etkisiyle istanbul güneyli rüzgar alacak ve gece yarısına karla karışık yağmur sonra yağmura dönecektir
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Başakşehirden sultangazi tarafına geldim kış lastiği olmayanlar sürekli oldugu yerde sarıyor. Bedavadan rezillik cekiyoruz lastiksiz yola cıkanlar yüzünden
#KGdetanirlar
Beyazdan başımda ağrı var.
Bu sefer çok kaldı.
Yağmuru bekliyoruz 4 gözle
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bolu - Kartalkaya'dan geliyorum. Şuan İstanbul'a 150 km kaldı. Yollar açık, yağış yok. Hava 1 derece civarı..
ve ankaraya ilk kar taneleri düşer.. 22:15'e kadar lokal,22:15-00:00 arası il geneli kar atıştırcak.gece yarısından sonra ise tipi biçiminde bizi esir alacak ve sabaha dikkat edin.. Okullar tatil olmalı.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)