kadıköyde bişey yok gayet stabil
Printable View
kadıköyde bişey yok gayet stabil
Buralarda tepelere bayaa yagdi ama asagilarda hicbisey yok malesef :_
Dogu Amerika ozellikle yasadigim yer ilan Washington DC - Baltimore hatti icin afet alarmi verildi. Iki gun araliksiz kar yagisi, 1 mt kar, hayat felc.
Suan kandiradayim dunden beri fena yagdi bugun ogleden sonra durdu simdi tekrar basladi cok iyiydi bu yagis
İstanbul’da kırmızı alarm verildi; ekipler kar nöbetinde
Meteoroloji, akşam saatlerinde kar yağışının başlayacağını bildirdi. İstanbul'da kar yağışının yeniden etkisini arttırmasıyla birlikte karla mücadele ekipleri teyakkuza geçti.
Mgm, weather+, accu vs her şey hafif kar sağanakları gösteriyor nasıl kırmızı alarm veriliyor çok merak ettim :)
Yarın öğlen gibi tuzlaya gitmem gerekli... lastikler falan kötü... Yağış olur mu anadolu yakası için ? Oturduğum yerde yokuş çünkü.. Bilgisayar parçasını tuzlada birine götürümem gerek bir işlem için.. Bilgisayarı dagıtıcam bu gece , eğer yarın kar olur gidemessem haftaya pazara kalır işim , bidaha geri toplayamam kasayı 1 hafta pc siz kalırım valla... ona göre gece dağıtıcam bu gece.... yarın gidemessem fena olur ... arada kaldım çok bilemedim...
kırmızı sanırım don için kardan eser yok
Beni anlamadığım dort gündür kar alarmı var ..Bu kadar tuzlama araçları gece gündüz yağ mayan kar için mesayi yapıyor ..Bu ne kadar israf hiç mi biri demiyor bunlara siz nasıl tahmin yapıyorsunuz diye ..
kar yağsa tuz atmasalar "tü kaka kötü belediye" , kar ihtimali olunca tuz atınca "israf yahu" :D Hocam tahmin bunlar , sistem bir anda ters yüz olabiliyor... Önceden önlem almayıp, tuz atmayıp kara yakalanmaktan sa , ihtimal dahilinde önlem alıp tuz atıp yağmaması daha iyidir.
Dört gün tahmin tutturamıyor ise birileride bunu insanlara anlatmalı..İnsanlar programlarını bozdular Bir arkadaşım iş yeri açacaktı erteledi açılışı..Biraz da sanırım abartmayı seviyoruz..
Sonuçta bunlar tahmin ve hepsinin tutması söz konusu değil. Yüzde yüz tahmin ancak maksimum 2 saat sonrasına verilebilir,3 saat dediniz mi o bile yüzde yüzün altına iniyor. Toplum olarak abartmaya meyilliyiz.