-
Bugun geldim cok şükür Antep'ten Bursa'ya :) emir ne dediyse hepsi çıktı :D
Yolculuk yapacaklar için;
Pozantı kar yağışı vardı,Ulukışla sıkıntılı geçti biraz yerler kar tutmuş durumdaydı onun dışında Afyon Bolvadin,çay temiz,Sultandağı da sıkıntılı ama en buyuk sıkıntı Eskişehir-bursa arası Mezitlerde yaşadım Bursa'ya 60-70 km kala yoğun kar yağışı + yollarda da kar vardı.
-
Emir arkadasimizi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum.yaklasik bir ay önceden ayin 17 sinden subat ayinin basina kadar 3 parti kar yagacak dedi 2 parti dedigi tarihlerde geldi 3.cusununde gelecegine inaniyorum.önceden Accu ve Mgm den kacker saatlik tahminlere bakip motorla yola ciksam yagmura yakalandim.Artik kesinlikle o programlari kullanmiyorum.Emir kardeşimize teşekkür ederim.
-
Aksam ustu yagan kardan sonra hava acik ve butun yollar buz tutmus herkes dikkatli olsun
-
Su an umraniye 30dk cok saglam yagiyor yerler bembeyaz
-
-
İstanbul da kar olmayacak dedi Emir , bende Sakarya'ya geldim yollar kar buz tam oynamalık :D
-
-
Acıbadem yollar dahil tuttu çok fena yagıyor
-
Ruzgar poyraza dondugu icin yagis guzel kivama geldi gece boyu boyle devam ederse sabaha min 5 cm ortu olusturur istanbul geneli umut beslemiyorum bu sistem uzdu beni :)
-
1-2 saate biter.. asıl büyük kütle bahsettiğim gibi izmit hattına gidiyor.. Önümüzdeki süreçte sis-pus-ayaz var.. Açıkcası güzel olacak biraz dinlenme mola iyidir.Değişim olmadığı sürece yazmayacağım.Buzlanmaya dikkat edin.. Umarım bu ısınma ay başını kapsar,yoksa yazın çok sıkıntılı geçecek.. 2017 kışı içinde 1-2 güzel veriler var.. 2020 gibi soğukta zirve yapıp sıcak banda geçeceğimizi düşünüyorum.. Şu aralar mgm'nin günlük tahminleri tutarlı.Ben açıklama yapana dek takip edilebilir.
-
Feneryolu tarafı ıptal şuan goz gozu gormuyor yollarda bitik
-
Kar bıttı,2-3cm anca ındırmıstır Atasehır'de....
Soyle 3-4 saat yagsaydı,keyfımız gelırdı.
-
-
Kar yağmaz falan değil olay, çekmeköy'de kış lastikli arabalar dahi gidemiyor. Ne yağsa tutuyor, şu an tekrar bastırdı.
Koşuyolu bitik, çamlıca bitik. Yine ters köşe yedik :D
-
4x4ü alıp istanbul park yanındaki otoparka gidesim var.
gazcı arkadaş aranıyor :)
-
-
Emir yaz skintili derken asiri sicak olurmu demek istiyorsun
-
Kar fena yağdı ağlamak ve küfür etmek istiyorum bütün planlar suya düştü :)
-
Sabaha kadar pek bisey kalmasa baride sinava arabayla.gidebilsek