kavak maltepe arasi 1/4 derece arasi geldim.islak ve soguk can acitti motorda
edirne ve çevresini bilen varmı ne durumdadır?yarın gidip pazar dönmeyi düşünüyorum?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Valla dışarı çıktım köpeği çıkardım daha dogrusu ben uzun zamandır böyle üşümemiştim arkadaş.. Hani bu sene kar yağdı ya yılbaşında ondan bile daha soğuk bugün... ellerim kafam kulaklarım dondu dondu canım acıdı yani...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Belediye yogun kar yağışı anonsu yaptı ama yağmur var. Zaten gecen seferde yapmıştı yağmadı) 30 cm yagdiginda da beklemiyorduk demişti
nasil bir belediye bu
![]()
Antalyadan istanbula dönüyorum şu an Afyon dan Kütahya ya doğru yollar kardan felç durumda çoğu araç yolda kaldı diyebilirim.
Yarin sabah Balikesir den Bursa Uludag a gidecegim, kış lastigimde var zincir de. Nasil o bolge bilen var mi
Emir kardesim, 14 subatta, masukiye, kartepe ve bolu yedigoller civari ne durumda olur yazlik lastiklerle gitsem sorun yasarmiyim ? Cevap verirsen super olur
Benim sorum da boluda olanlar icin. Yarin istanbul'dan zonguldak'a gidecegim. Aracim oldukca basik. Bolu'da durum nedir acaba? Yolda kar var midir gidenler yorum yapabilir mi?
Net bir bilgi alirsam cikacagim hocam. Bartin amasra'ya gidecegim ben de ama parcalamak da istemiyorum arabanin altini![]()
Az önce istanbuldan ankaraya geldim bolu tarafında kar falan yoktu yollarda, yol kenarlarında yer yer var sadece. Bolu tarafı -2, 0 derece arası, yarına kadar bişey yağmazsa sorun olmaz hiç.
ıyıkı erken cıkmısım yollar kardı ben gelırken afyon cıvarı
www.honda-tech.com
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Kurtköy civarı gece fena don olmuş. İşe gelirken mahalle çıkışında 3 tane kaza gördüm yol cam gibiydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)