Erenköy temiz.Yagmasın artık ya sıktı hakkaten arabayı cıkartamıyorum kar suyu değecek diye
Printable View
Erenköy temiz.Yagmasın artık ya sıktı hakkaten arabayı cıkartamıyorum kar suyu değecek diye
Kabataşda sulu kar yağıyor öğeleden sonra kar bekleniyor.
Maltepe de de yagiyor walla hevesimizi aldik bence daha fazla yagmasin artik..
7:50de falan evden cıkarken halkalıda yagıyodu arabanın sag tarafı tutmustu :D
ofıse arabayla geldım bugun umarım cok etkılı yagarsa yolda kalmayız :(
sabah 8 civarı halkalı tarafında tipi şeklinde yağıyordu ufaktan arabaların üzeri tutmuştu..şu an yeşilköydeyim bi hareket yok henüz
Ulus tipi 7:45 den beri ekili yağıyor fakat yerler tutmuyor çok yağmur vardı geceden :))
sabah uyandığımda kadıköyde baya baya kar seklinde yağıodu sonra sulu kar oldu şuan bi numara yok ama bursaya dönücem bugün tereddüt ettim yola çıkmak için topçular İDO çalışıyor mu acaba_?
Kocaeli - Umuttepe sulu kar :)
bende havalanına sabah gittim geldim sulu kar yağıyordu ve trafik apır akıyordu ama biraz kar sertleşirse kesin felç olur çünkü ona yakın bir trafik vardı.. e5 ve temde ..
ve bakırköyde kar baslarrr hızlı bır sekıldeee:)
avcılar nasıl yaa bilen var mı? halkalı avcılar gidip gelmem lazım çıkıcam birazdan
beylikdüzünde tipi var ama ne köy olur ne kasaba.
dışarıyı goremiyorum nasıl durum b.koyde tutarmı :D
Tuzla yağmura devam ediyor
perşembe ve cuma yoğun olucak diyorlar bugünden pek birşey beklemeyin
Bakirkoyde sulu kar mevcut ama fena ruzgar var
bu kardan cacık olmaz
alibeyköy sulu ama çok fena soğuk var. akşama yağsa da yarın gene toto büyütsek. şimdi bulgaristandan babamla görüştüm 2 gün içinde 4 ten -20 ye düşmesi bekleniyormuş yetkililer alarm vermiş ve romanya dahil sınır kapılarını kapatmışlar. genelde ordaki havayı 2 gün sonra burda yaşıyoruz. buna göre yapın hesabınızı. :) sibirya dalgası bu olsa gerek :(
Başakşehir normal kar :D
Beyazlama var..
Bostancıda bir yağıyor bir duruyor.. Tutmaz ama bu kar
bi cacık olmaz bu kardan bence :D
Bakırköyde yalandan yağıyor duruyor tekrar yagıyor duruyor
Tutucak kadar değil
Islatıyor zaten
Yağan karın bile derecesi sulanmaya yakın
Gece bence büyük bir patlama olabilir
Bahcesehir'de yeni yeni tutmaya baslamis duyduguma gore . Basaksehir beyazlar icinde yine :) Atakoy'de bikac saattir saglam yagiyodu tutmadi simdilik ve durdu :D
büyükçekmece tertemiz. hiç bişi yok burda. fırtına son sürat devam ediyor tabi.
İkitelli temiz ama orta halli yagiyor
tipi gibi dondum yaww burun göz kulak kalmadı fena esiyor.. :)
Burada Yer sabah Beylikdüzünde yağıyor dendiği zaman ölçtüm 7 dereceydi. Kar yağdı ama tutmadı. Şu anda da bastırdı gene. yer sıcaklığı 2 derece. Akşama kadar böyle giderse tutar.
kazanaşmaz kar bazı yerlerde etkısını arttırdı aksam trafıgı strayze olucak dıyor twettır da:)
bahçeşehirde aynı.
ikitellide hava kapalı yağış yok sıkıntı yok :)
Kavacik'ta arabalarin ustunde 2 cm kar var ama yerler islak sadece.
Hava çok soğuk yaw