Rüzgarla birlikte yagmur cama fena vuruyor
Etiler çıldırdı şuan :)
Printable View
Rüzgarla birlikte yagmur cama fena vuruyor
Etiler çıldırdı şuan :)
Güncel çekeyim ; Yarın gece saatlerinde(00:00-02:00) İstanbul bir nebzede olsa yağmur görebilir,Ankara ise yarın bu senenin en sıcak gününü yaşayacaktır :)
şu anda mecidiyeköy gülbağ taraflarındayım.. balkonda otururken birden bi yağmur başladı sağnak şeklinde.
şu andada 2-3 dakkadır ufak ufak dolu yağmakta... araçların tavanlarından gelen seslerden bunu duyabiliroyum..
şimşekle beraber yağmur ve azda dolu :D
dikkatli olun bu taraflardaki arkadaşlar...
Rıdvan
Köpeği gezdirmeye cıkardım cok fena yakalandık sırılsıklam olduk.Maltepe.. Gök gürültülü sağanak...
besıktasta 8.30dan ıtıbaren goz gozu gormeyecek sekılde fırtına-yagmur vardı.
Dün saat 13:00 suları bahçeşehir. binalara mermi gibi çarpmış dolu taneleri hala izleri var.
https://www.facebook.com/photo.php?v...40344385614606
Ataşehirde gökyüzü bi garip oldu..
uzay gemisi yanaşmış gibi..
Küçükyalı ateş ediyor :D Biraz duruldu şimdi
Suan buyukcekmece mimaroba bitik durumda . Simsek , gok gurultusu ve yagmur ama buna sadece yagmur demek olmaz.
izmir bucada de yıktı geçti 50 kuruş büyüklüğünde dolu gördüm :)
Samsun yanıyor şuan deniz bile serinletmiyor :) İstanbul'dan kaçtım serinlemek için İstanbul soğudu bu sefer :)
halkalı pert nasıl bi yağmur anlamadım valla :)
zeytinburnunda bir an tsunami çıkacak sandım
Asıl yağmur radara bakılırsa 1-2 saate gelecek.
Mokoko.
bu sıcaklar hayra alamet değil beyler ben söyliyim en son deprem öncesi böyle içim sıkılmıştı hayırlısı
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...eb8f01f497c131
Beklediğim gibi bir yağış olmadı kuru gürültü yalandan yıldırım düşüyor yerler kurudu bile
hiçbir faydası olmuyor bu ani yağışları keske yavas yavas yagsa da toprak da çekip biraz ıslansa barajlara faydası olsa
Allah sonumuzu hayır etsın dengesi iyice bozuldu dünyanın
merter mc önünde fırtına koptu 10 dakika içerisinde.
önce toz bulutu ve soğuk rüzgar geldi. hava bir anda 10 derece soğudu.
akabinde inanılmaz bir sağanak yağmur. dolu yağışı görmedim ancak fırtına vardı.
15sn içerisinde donuma kadar ıslandım diyebilirim , kaçamadım :)
Beyler hava patlayacak yine geliyor kasırga... dün yine dolu indirdi kartal pendik tarafında sanırım yine indirecek hava karardı.. anadolu yakası arabalarını korumaya alsın..Ben hazırım :D :D
http://www.hizliresimyukle.com/image...89892586_n.jpg
karton kaplama gayet mantıklı
beylikdüzü inceden kapattı 15-20 dk serpistirdi normal yagmuru simdi yine güneş var siyah bulutlar gitti
telefonun hava durumu 5-6 gibi gosteriyor saganak diye ama bakalım
4.Levent'teyim, asiri saganak var oyle boyle diil su an.
Zeytinburnu cuma saati sağlam yağdı suan yavas yavas açılsada hala yağmur çiseliyor.
Bugün öğlen Esenyurt'ta işim vardı, 5dk'da Avrupa Çarşısının olduğu bölge denize döndü, Florya tarafına geçtiğimde yağmurdan eser yoktu.
And. tarafına döndüğümde, şimşekler çakıyordu, Göztepe'ye gelene kadar hiçbirşey yoktu; Göztepe'ye geçtikten sonra E-5 denize dönmüştü; Bostancı civarında hiçbirşey yoktu; hava hakikaten mevzi yağışın hakkını verdi.
artık tam anlamıyla tropik iklime donduk herhalde, istanbulda hareket halindeyseniz biryer sağanak bir yer günlük güneşlik bugun bu yuzden arabamı yıkatmadım :D
arkadaşlar bodrumda olan var mı ? hava durumuna bakıyorum netten istanbulla 1-2 derece oynuyor uzun zamandır gitmedim sıcaktan bayılmayalım gidince :)
Bu durumlar şu an için normal.AO-NAO değişiminden dolayı eylül başı daha da ekstrem olaylar olabilir.
yine kara bulutlar geziyor avrupa yakasında.
saat 14.00 dan sonrası için uyarı yapıldı.
bilginize
iş yerinde iken fazla detaylı bakamıyorum ama tabiki özellıkle istediğiniz yer için bir ön tahmin yapabilirim.
saat 15:00 civarı istanbul dikkat etsin.dolu olabilir,doluyu kestirmek bazen güç oluyor o yüzden tam kapsamlı bakmam lazım.ama saat 15.00 tehlikeli gözüküyor..
anadolu yakası zaten bugün baya şiddetli yağış alır .Bugün akşam 20:00 dan sonra batıda güneş açmaya başlar ve tekrar sıcaklıklar normale gelir.haftaya pazar kadar o mevkide sıkıntı gözükmüyor.ancak pazartesi günü rüzgar fazla gibi bu detay içinde gece tekrar bakmak lazım :)
Rica ederim,benim için zahmet değil :) Gece belki bakamam diye şimdi güncel çekiyorum ; Bugün akşam geç saatlere kadar belki uzayabilir yağış ancak sonra gayet açık bir hava var,yalnız akşamları serin olabilir dikkat etmek lazım.sizin belirttiğiniz istikametde ise sadece pazartesi günü rüzgar ara ara fazla olacak ama hava açık.yolculuk için rüzgar bazı bölgelerde etkili olabilir,o kesin yerleri ise ancak gece yada yarın sabah net söyleyebilirim.şu an çok çok erken.Ayrıca 17 ağustosa planınızı ona göre yapın ciddi derecede soğuk ve yağış var.. Bu sene daha farklı bi kış yaşayabiliriz :)
http://im.haberturk.com/2014/08/17/9...mansetyeni.jpg
Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar bugün itibari ile düşüyor. Meteoroloji etkili olacak sağanak yağış ile birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) karşı uyardı.
Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Marmara bölge geneli ile gece saatlerinde Zonguldak ve Düzce çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir ve Çanakkale'nin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.” denildi.
MARMARA: Az bulutlu, kuzeybatı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin, öğle saatlerinde batısı ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir ve Çanakkale'nin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesiminde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batısı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kıyı kesiminde yer yer pus hadisesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, kıyı kesiminin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Ne guzel arada yagmur yagiyor, burada +50 derece sicaklik ve inanilmaz nem var, hic yagmur yok, serinlemek icin denize de girilmiyor cunku deniz cok sicak, disarida 2 sigara icebilicegim kadar bile duramiyorum. Istanbul sicak diyenlere he diyip geciyorum :)